Despre eveniment

  • 0724.907.601

Revista Ideal Mariaj organizează în intervalul 28 februarie, 1,2 martie la Palatul Parlamentului, a X-a ediţie a târgului Expo Ideal Mariaj 2014.

Expo Ideal Mariaj este cel mai important târg de nunți din țară, care oferă soluții integrate pentru nunta dumneavoastră.

Locația, Palatul Parlamentului, este spațiul perfect pentru acest eveniment deosebit, în care creațiile designer-ilor și standurile personalizate ale expozanților vor fi puse în evidență la capacitate maximă.

Jocurile de lumini, podiumul, modelele ce vor purta creațiile vestimentare nou – create pentru 2014, dar și spectacolele și surprizele cu care vă așteptăm se vor încadra perfect în atmosfera de sărbătoare pe care o oferă design-ul sălii prin sculpturile monumentale, ipsoseriile aurite, pardoselile decorative, tavanele dantelate, brocarturile și tapiseriile pe care le întâlnim la tot pasul.

Eveniment caracterizat prin stil și prin eleganță, dar și prin calitatea și diversitatea oferite, adună în același spațiu profesioniști din domenii diverse – fotografi, creatori de modă, localuri sau agenții organizatoare de nunți, pentru a vă aduce cât mai aproape soluții integrate, în limita bugetului dumneavoastră, pentru o nuntă adaptată stilului și personalității dumneavoastră.

Expo Ideal Mariaj este singurul târg de nunți  acreditat ARCIN ( Asociația Română a Companiilor din Industria Nunților ) și se poziționează pe piață ca fiind un brand puternic, cu o mare experiență în organizarea târgurilor de nunți, ce aduce mereu elemente – surpriză, concerte și spectacole deosebite, vedete și cât mai multe avantaje, concursuri și oportunități de o mare calitate pentru tinerele perechi la început de drum.

Expo Ideal Mariaj 2014 vă este un partener de nădejde în organizarea nunții visurilor dumneavoastră, pentru a da mai departe stări de spirit și amintiri memorabile.

 

Categorii expozanti

Parteneri media