Despre organizator

Ideal Mariaj, cel mai cunoscut ghid al mireselor organiza pentru prima oara, in 2006 Expo Ideal Mariaj. Prin strategia de comunicare si promovare, acesta a devenit un eveniment distinct, cu o identitate proprie si pozitionare clara pe piata romaneasca. Astfel, Expo Ideal Mariaj este cel mai mare eveniment de profil , care gazduieste anual 100 de firme participante si atrage peste 15.000 de vizitatori in cele trei zile de expozitie.

Doi ani mai devreme, in 2004, aparea revista Ideal Mariaj, dedicata cuplurilor aflate pe punctul de a face pasul cel mare.

Ideal Mariaj s-a diferentiat inca de la inceput in peisajul publicistic prin rigurozitate, tematica bine structurata si suportul oferit mirilor in toate domeniile ce tin de nunta: moda, frumusete, aranjamente florale, decor, luna de miere si accesorii.

Din paginile revistei nu lipsesc pictorialele tematice cu vedete autohtone aduse in prim-plan de creativitatea fashion editorului Iulia Albu.

Modul de prezentare al informatiilor este bazat in principal pe imagini, insotite de un text concis, ceea ce face ca revista sa fie usor de parcurs. Interactivitatea revistei deriva, printre altele, din multitudinea de concursuri la care viitoarele mirese pot castiga premii substantiale.

Categorii expozanti

Parteneri media