Expozitie 2010

Pentru al cincilea an la rand, Expo Ideal Mariaj, cel mai mare eveniment dedicat nuntilor din Romania, a fost organizat nu doar in Bucuresti, ci si in Constanta. In capitala, expozitia s-a desfasurat in perioada 29-31 ianuarie 2010, in Pavilioanele 14 si 15 din cadrul Complexului Expozitional Romexpo. Pe o suprafata de 7.000 de metri patrati, evenimentul a reusit sa adune peste 130 de firme participante si sa atraga mai bine de 15.000 de vizitatori, care au beneficiat de cele mai bune oferte din partea agentiilor specializate in domeniu.

 

Ca de fiecare data, organizatorii au pregatit un program special, in cadrul caruia au concertat artisti cunoscuti, precum Elena Gheorghe, RedBlonde, Las Vegas, Haiducii si multi altii. Nu au lipsit demonstratiile de machiaj si coafura, prezentarile de moda si nici concursurile. Iar castigatorii au beneficiat de la pachete de infrumusetare pana la premiul “Mireasa de la A la Z”, oferit de Marithé.

Expozitia a fost lansata cu mare fast printr-o licitatie in scop caritabil organizata pentru a sustine Fundatia Ovidiu Rom, condusa de catre Leslie Hawke, in vederea adoptarii unei scoli din Medgidia in cadrul campaniei “Scoala te face mare”. Leslie Hawke a urcat pe scena Expo Ideal Mariaj pentru a semnala importanta contributiei noastre la adoptarea unei scoli, gest prin care se asigura uniformele si rechizitele scolare pentru copiii nevoiasi.

Vedetele au fost receptive la aceasta actiune, urcand rand pe rand pe scena Expo Ideal Mariaj si prezentand obiecte vestimentare si accesorii care au fost licitate de personalitatile prezente in sala. In cadrul licitatiei s-au alaturat: Bianca Dragusanu, Catalin Botezatu, Giulia Nahmany, Iulia si Mihai Albu, Raluca si Denisa Tanase, Tania Budi, Honorius Prigoana, Gina Pistol, Bianca Elena Constantin, detinatoarea titlului “Miss Univers Romania 2009” si Simona Partuleasa.

Gazdele evenimentului au fost Catalin Botezatu si Cristina Herea.

Suma stransa in urma licitatiei a fost de 10.000 de euro, bani necesari adoptarii scolii din Medgidia.

Dupa succesul inregistrat in ianuarie din Bucuresti, Expo Ideal Mariaj s-a desfasurat in 2010 si la Constanta. In cele trei zile ale evenimentului, 26-28 februarie, peste 3.000 de vizitatori au trecut pragul Complexului Expozitional pentru a afla ultimele tendinte ale anului 2010 si a se bucura de surprizele pregatite de organizator, revista Ideal Mariaj.

Din programul artistic nu au lipsit prezentari de moda cu rochii de mireasa si de seara de la Marithé, in care au defilat vedetele Neptun TV. Pentru al doilea an la rand, Elena Gheorghe a intretinut atmosfera, alaturi de trupa si dansatoarele sale, intr-un concert destinat vizitatorilor prezenti la eveniment.

In ultima zi a expozitiei a avut loc tragerea la sorti pentru tombola Expo Ideal Mariaj Constanta, unde s-au acordat ca premii: o rochie de seara de la Marithé, o rochie de mireasa semnata de Calin Events, un colier de mireasa Emmerling prin Marithé, lucrat manual din argint si cristale Swarovski.

In incheierea programului, echipa Ideal Mariaj a defilat pe podium in rochii de mireasa Marithé.

 

Parteneri media Constanta

Magic FM

Neptun TV

Telegraf

Replica

Ziua de Constanta

Cuget Liber

Uups!

Zile si Nopti

Radio Doina

Radio Sky

121.ro

spuneda.ro

enunta.ro

karena.ro

infomariaj.ro

nuntidebasm.ro

top50nunti

Categorii expozanti

Parteneri media