Rochia ta e la Expo Ideal Mariaj

February 5, 2013

Ai aflat ca peste 3000 de rochii de mireasa si-au dat intalnire la Palatul Parlamentului intre 28 februarie si 2 martie anul acesta? Au avut grija cei de la Expo ideal Mariaj de asta! Si au condimentat aceasta epica intalnire cu accesorii, bijuterii, pantofi si costume de mire. Asta ca sa fie totul clar dupa ce decizi ce rochie de mireasa vei purta!

 

De ce sa pierzi vremea cu programari cand poti sa iti organizezi nunta in doar 3 zile! Expo Ideal Mariaj nu e un targ de nunti obisnuit – organizatorii asigura in fiecare an un mix impecabil de expozanti care te vor ajuta sa obtii maximul de servicii posibile la un pret minim.

Practic biletul de intrare la Expo Ideal Mariaj iti asigura o nunta ca in povesti! Prezentarile de moda dedicate mireselor te vor ajuta sa iti selectezi rochia mult visata iar consultantii celor mai importante pranduri de rochii de mireasa, pe care ii vei gasi la Palatul Parlamentului, iti vor da o multime de sfaturi.

Si asa cum te-a obisnuit cel mai important targ de nunti nu putea fi complet fara concerte, lectii de dans si multe multe surprize! Nu uita nici de tombola la care vei participa cu ajutorul biletului de intrare!

Iar anul acesta Expo Ideal Mariaj te va astepta la Palatul Parlamentului! Ce poate fi mai frumos decat sa iti organizezi nunta intr-una din cele mai celebre locatii din Bucuresti, nu-i asa? Lasa-te in seama organizatorilor celui mai mare targ de nunti din Romania si cu siguranta nunta ta va fi de vis.

Asa ca ne vedem la Expo Ideal Mariaj, 21-23 februarie la Palatul Parlamentului!

Comentariul tau

*necesar
*necesar (nu va fi publicat)

Categorii expozanti

Parteneri media