5 motive sa mergi la Expo Ideal Mariaj

January 28, 2013

Iti poate parea usor obositor, dar targurile au avantaje considerabile daca te afli in pline pregatiri de nunta. In caz ca nu erai hotarata daca sa mergi sau nu la Expo Ideal Mariaj, iti prezentam cateva motive demne de luat in calcul.

 

1. Multi furnizori sub acelasi acoperis

Avantajul  de a participa la Expo Ideal Mariaj este acela ca vei gasi numerosi furnizori, scutindu-te pe tine de mai multe plimbari. In cateva ore din weekend vei afla cam tot ce este relevant de stiut, plimbandu-te printre standuri.

2. Preturi speciale

Mai toti furnizorii vor incerca sa atraga pe cat de mult pot clientii din zilele targului, pregatindu-le oferte ce dureaza doar pe perioada evenimentului. Pentru ca orice efort este premiat, daca participi la Expo Ideal Mariaj poti avea rochia pe care ti-ai dorit-o la un pret cu 20% mai mic sau la pretul pachetului de baza, primesti numeroase bonusuri. Merita efortul, nu?

3. Oferta variata

Oricare dintre expozanti isi doreste sa se prezinte cat mai bine in fata unui public atat de numeros. Asa ca vor promova cele mai bune creatii si pachete pe care le au in magazine. Iar daca nu gasesti ce iti doreai acolo, iti vei putea face imediat o programare la salon.

4. Eviti drumurile inutile

Tocmai pentru ca ii vei vedea pe toti in aceeasi zi, te vei lamuri in legatura cu furnizorii care sunt potriviti pentru tine. Nu vei avea dezamagirea ca ai fost intr-un salon de rochii de unde ai plecat fara sa iti placa ceva sau ca ai apelat la un organizator cu tarife prea mari.

5. Distractie

Simplul colindat de magazine, saloane, show-room-uri si agentii nu este nici pe departe atat de distractiv. La Expo Ideal Mariaj te poti bucura si de un program artistic – concerte, prezentari de moda, spectacole de dans si nu numai.

 

Comentariul tau

*necesar
*necesar (nu va fi publicat)

Categorii expozanti

Parteneri media