La trei bilete cumparate, unul va fi gratuit

March 27, 2013

Intre 29 si 31 martie, la Sala Polivalenta din Iasi va avea loc cel mai insemnat eveniment al primaverii, unde ultimele mari reduceri de preturi ale sezonului vor atrage atentia tuturor. La Expo Ideal Mariaj, vizitatorii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi colecţii vestimentare pentru miri şi mirese, rochii de seara, iar, de la specialiştii prezenţi la targ, vor afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea nuntii lor.

Aşa cum şi-au obişnuit publicul din Bucuresti, organizatorii evenimentului, revista Ideal Mariaj, au pregatit şi pentru zona Moldovei cele mai noi tendinţe in materie de rochii de mireasa, aparţinand designerilor romani şi internaţionali, precum şi piese unice, de neuitat. Mirii nu vor fi nici ei neglijati: ei vor putea profita de ultimele mari reduceri de preturi, expozanţii aşteptandu-i cu zeci de oferte in materie de costume şi accesorii masculine.

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregatit pentru vizitatorii targului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafura, prezentari de moda, invitaţii şi marturii pe gustul tuturor celor care se pregatesc sa spuna „da”. Nu vor lipsi aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de inchirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunti magice.

Mai mult decat atat, biletul de intrare, in valoare de numai 4 lei, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 premii surpriza oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj. Ele constau in rochii de seara cu care 10 dintre cele mai norocoase vizitatoare ale targului vor fi premiate in urma tombolei pe baza biletului de intrare. Organizatorii mai ofera oaspetilor un avantaj: la trei bilete cumparate, unul va fi gratuit.

Comentariul tau

*necesar
*necesar (nu va fi publicat)

Categorii expozanti

Parteneri media