Marithe – 1.900 lei pret special pentru Expo Ideal Mariaj

March 27, 2013

Expo Ideal Mariaj Iasi 2013 iti aduce un cadous special din partea Marithe – un pret special UNIC pentru rochiile de mireasa 1.900 de lei! Acest pret unic se aplica rochiilor din colectia 2013 dar si celor aflate pe stoc, prezente in cadrul targului la standul Marithe.

Gama de rochii Marithe cuprinde atat rochii importate de la unii din cei mai apreciati designeri din Europa dar si creatii proprii realizate la salon. In functie de cerintele pietei echipa Marithe cuprinde in cadrul colectiilor rochii cu modele variate care pornesc de la clasicul stil printesa si merg pana la modele extravagante – rochii cu modele etnice, inserturi speciale sau pete de culoare.

In cadrul targului de la Iasi veti putea admira (si de ce nu cumpara) rochia cu 7.000 de perle, creata special pentru targul Expo Ideal Mariaj de anul trecut. O rochie speciala care are atasat perle naturale in siraguri, totul pentru a crea o rochie unica si inedita.

Salonul Marithe va fi prezent pentru prima data la Iasi anul acesta! Beneficiaza de aceasta ocazie pentru a-ti achizitiona o rochie unica la un pret minim!

Comentariul tau

*necesar
*necesar (nu va fi publicat)

Categorii expozanti

Parteneri media