Singurul targ acreditat ARCIN

January 25, 2013

Expo Ideal Mariaj a ajuns la cea de-a IX-a editie, iar anul acesta revine cu sustinere speciala din partea Asociatiei Romane a Companiilor din Industria Nuntilor (ARCIN),  fiind singurul targ acreditat de asociatie pana in prezent.

ARCIN reuneste cativa dintre cei mai importante furnizori de servicii si producatori din industrie si a fost infiintata anul acesta din dorinta de a promova companiile nationale din industria nuntilor la nivel national, precum si in strainatate. Pana in prezent, singurul eveniment sau targ de profil care a primit certificarea ARCIN este Expo Ideal Mariaj. Anul acesta, targul ajunge la cea de-a opta editie, experienta in domeniu si perseverenta in organizarea unui eveniment de calitate fiind cele care au adus votul de incredere al membrilor ARCIN.

Expo Ideal Mariaj 2013 va avea loc intre 21 si 23 februarie, la Palatul Parlamentului, o locatie premium, mult mai potrivita pentru publicul nostru, care creeaza o atmosfera in ton cu cea pentru care se pregatesc vizitatorii nostri in ziua nuntii.

 

Comentariul tau

*necesar
*necesar (nu va fi publicat)

Categorii expozanti

Parteneri media