2012, anul reinventarii rochiilor de mireasa

2012, anul reinventarii rochiilor de mireasa

Taieturi minimalist-moderne, fluiditate, croieli simple, accente romantice – astfel pot fi caracterizate rochiile miresei anului 2012, deja dominand podiumurile marilor galerii de moda.

 

Tulle-ul, satinul morbido sau chiffon-ul de Sofia, adevarate leitmotive ale colectiilor designerilor

 

Liniile vestimentare purtand semnatura creatorilor de moda de la nivelul intregului mapamond supun atentiei viitoarei mirese materiale pretioase, precum taftaua de Torino, Paris Garza, organza latina, alaturi de cea de Siena, dar si satinul de Geneva, dantela, tulle-ul fin si chiffon-ul de Sofia.

 

Volumul, texturile si croiurile in forma de „A” oscileaza intre opulenta insertiilor de dantela, a broderiei bogate, a aplicatiilor din cristale, marginite de minimalismul actual al liniilor definite cu o precizie greu de inchipuit.

 

In mare voga sunt rasucitile si plierele materialelor, in detrimentul volumului creatiilor si detaliilor realizate din dantela, alaturi de fronseurile orizontale ce subliniaza bustul, prin plieri dispuse pe diagonala si, totodata, intercalate. Accesoriile sunt supuse criteriului discretiei, cele mai frecvente dintre acestea vizand brosele, curerele, alaturi de aplicatiile realizate manual.

 

Bogate in efecte obtinute prin plisarea si dispunerea diagonala a texturilor din cadrul volanelor, colectiile plaseaza in prim-plan decolteul sub forma de inima.

 

Influentele vintage ale rochiilor de mireasa sunt vizibile gratie volumelor coplesitoare create pe alaturari de texturi, dublate de aplicatii din dantela si fronseuri.

 

Printre designerii care si-au prezentat liniile vestimentare in materie de rochii de mireasa entru 2012 se numara: Oscar de la Renta, Vera Wang si Angel Sanchez.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.