3 detalii importante la nunta

3 detalii importante la nunta

Mirele este, rochia perfecta o ai, tortul e la locul lui si orchestra se instaleaza. Poate ca ai partile principale acoperite, dar nu uita de detaliile care iti vor face nunta cu adevarat memorabila.
detalii importante la nunta

Cartea de oaspeti

Va fi nevoie de mai mult decat un carnetel dragutsi cateva pixuri pentru a face semnatul cartii de oaspeti suficient de atragator pentru ca toti invitatii tai sa o faca. Trucul este sa iti folosesti creativitatea intr-un mod tentant.

Cum sa faci asta? Roaga-ti invitatii sa contribuie la un scrapbook (un caiet in care pot scrie si adauga poze) folosind o camera Polaroid. Poti avea un panou (au o bucata de material colort care sa il inlocuiasca) unde fiecare invitat, cuplu sau familie sa faca o fotograrie. Si-o pot lipi imediat in scrapbook si vor scrie ceva langa ea.


detalii importante la nunta

Un plan pentru copii

Chiar daca iubesti copii, trebuie sa fii constienta de faptul ca ei ar putea incurca putin lucrurile, mai ales daca se vor plictisi si va trebui sa isi gaseasca singuri ceva de facut. Asa ca trebuie sa ii tii ocupati.

Cum sa faci asta? La masa ii poti aseza alaturi de parintii lor pentru a le fi mai usor sa se descurce. Insa apoi se pot retrage intr-o camera sau intr-un spatiu creat special pentru ei. Acolo pot avea diferite jucarii, un televizor cu desene animate sau chiar un animator care sa le tina companie.


detalii importante la nunta

Barul aprovizionat

Sa fim cinstiti, barul va fi unul dintre cele mai apreciate lucruri de la petrecere, unde invitatii isi vor petrece mareparte din timp. De aceea, el trebuie sa aiba cateva elemente speciale.

Cum faci asta? Serveste cateva gustari unice la bar, cum ar fi pepene tinut in votca sau cuburi de gheata cu fructe inauntru. Fa-ti un cocktail semnatura si printeaza reteta direct pe suporturile pentru pahare. De asemenea, poti infrumuseta chiar barul in sine. Poti cere decoratorului tau sa aseze cateva fire de bambus sau bucati sculptate din lemn.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.