3 locatii hot pentru luna de miere

3 locatii hot pentru luna de miere

Inca un stii unde sa pleci in luna de miere? Iti dam noi trei sugestii care sunt pe val in acest momento si unde in mod sigur te vei simti bine.  Un iti ramane decat sa alegi ce ti se potriveste si sa incepi sa construiesti amintiri pentru a le povesti nepotilor.

 

1. Marsilia, Franta

Parisul? De ce sa mergi acolo unde merge toata lumea? Pentru 2013, metropola de la malul marii a fost aleasa drept Capitala Europeana a Culturii. Deci poti fi sigura ca vei avea partea de numeroase oferte bune din partea hotelurilor, dar si de distractie cat sa iti incarce bateriile dupa nunta. Cea mai buna perioada in care sa mergi ar fi intre iunie si august, cand vei gasi multe evenimente in aer liber. Ca sa eviti multimile de turista, incearca sa ajungi la inceputul verii.

 

luna de miere hot

 

2. Lisabona si Alentejo, Portugalia

Capitala Portugalie urca vertiginos in topurile turistilor, mai ales datorita sarmului ei de oras vechi. In plus, in apropiere vei gasi podgoriile Alentejo. Desi L`and s-au deschis de curand, au intrat repede pe harta turistilor pasionati de degustatul vinului, iar Portugalia este locul perfect pentru o astfel de pasiune. Cel mai bine ar fi sa ajungi in Portugalia la inceputul toamnei, desi nici sfarsitul primaverii un este o perioada mai putin buna.

 

luna de miere hot

 

3. Puerto Rico

Tot mai multi miri prefera o luna de miere exotica sau mai putin calcata de conationali. De aceea, Puerto Rico este una dintre destinatiile carea u atras atentia. Daca vrei sa incerci o vacanta luxoasa, Dorado Beach este un complex in Caraibe ce apartine de Ritz Carlton Reserve. Deci un ai cum sa dai gres. Iar daca ajungi din aprilie pana la mijlocul lui iunie, un iti vei bate capul cu preturile mari si, cel mai probabil, vei ocoli si uraganele.

 

luna de miere hot

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.