3 marturii de nunta

3 marturii de nunta

Marturia de nunta ramane singura amintire a invitatiilor despre nunta ta. Clasicele marturii de nunta sunt demult uitate, locul lor fiind ocupat de amintiri inedite, menite sa aminteasca tuturor invitatiilor de ziua vietii tale.

Ideal Mariaj iti propune 3 marturii de nunta speciale.

 

 

 

 

 

 

 

 

Marturie cu floarea soarelui

 

Marturie


Este o marturie naturala, compusa din floarea soarelui, betisoare si material colorat. Floarea soarelui si micile frunzulite sunt aranjate pe o bucata de material dublu de culoare portocaliu cu pete albe. Marturia este legata la mijloc cu un snur portocaliu.

 

Marturie florala

 

Marturie


Compusa integral din flori facute din material. Florile alese pentru marturie sunt trandafirii albi, cala rozalie si nuferi. Intregul buchet floral este scos in evidenta de doua margele si frunzele de culoare verde. De asemenea, buchetul este legat de betisoare.


Marturie naturala

 

Marturie


Probabil cel mai complex buchetel, aceasta marturie este formata din flori de culoare alba: trandafiri, nuferi si cale, inclusiv margelele folosite sunt de culoare alba. Singura pata de culoare fiind frunzele verzi.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.