4 culori romantice pentru nunta ta

4 culori romantice pentru nunta ta

Esti o romantica incurabila? Atunci ai nevoie de o nunta in culori calde care sa iti aminteasca de frumusetea vremurilor apuse si de aventurile ce vor urma in viitorul plin de dragoste ce te asteapta.

Noi ti-am pregatit cateva culori perfecte care sa te insoteasca in ziua cea mare. Nu uita sa le incorporezi cu grija in nunta ta pentru a obtine efectul maxim de care ai nevoie.

Bafta!


 

1

 

1. Culoare must have: auriu

Auriul este o culoare neutra prin definitie asa ca nu te teme ca nu vei reusi sa il asortezi cu usurinta celorlalte detalii ale nunti tale. Daca esti o mireasa noncomformista aceasta nuanta va fi perfecta pentru nunta ta.


1

 

2. Culoare must have: bleu

Nici o alta culoare nu va reusi sa redea puritatea si inocenta la fel de bine ca baby blue! Albastru Tiffany’s este si el pe lista si te poate ajuta sa devii o rivala pe masura lui Audrey Hepburn.


2

 

3. Culoare must have: argintiu

Nici argintiul nu este mai prejos atunci cand vorbim de tonuri clasice si profund romantice. Nuantele de gri si argintiu iti vor conferi eleganta de care ai nevoie in ziua cea mare.


3

 

4. Culoare must have: rosu cald

Sunt mai multe tonuri de rosu, poate ca tu te vei feri de cel inflacarat demn de capa unui toreador insa nu ai niciun motiv sa te temi de rosul cald si plin de pasiune al florilor tropicale.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.