4 tinute pentru viitorul tau sot

4 tinute pentru viitorul tau sot

Anul acesta a fost anul nuntilor regale, iar nunta ta nu trebuie sa fie mai prejos. Unul dintre aspectele cele mai importante ale unei nunti demna de titulatura “regala” sunt tinutele alese. Ideal Mariaj iti propune 4 tinute potrivite pentru logodnicul tau, demne de un print.

Costumul alb

costum


Mirele tau poate opta lejer pentru un costum de culoare alb in ziua in care va veti uni destinele. Un amanunt foarte important pe care trebuie sa-l aveti in vedere este albul. Nu combinati accesorii colorate, pastrati totul clasic si elegant.

Un costum formal

costum


Daca logodnicul tau nu este adeptul culorii alb, poate alege un costum sic si elegant. De la sacoul de culoare neagra la pantalonii gri cu dungulite albe, intregul costum reprezinta formalitatea unei nuntii clasice.

Combinatia alb-negru

costum


Acest costum este potrivit unui mire modern. Combinatia alb-negru denota eleganta si clasicism. Acest costum aduce aminte de eleganta vechiului Hollywood, doar imagineaza-ti scenariul Clasablanca la propria nunta.

Papion pentru mire

costum


Papioanele sunt din ce in ce mai faimoase. Viitorii miri opteaza pentru acest mic accesoriu datorita elegantei si personalitatii sale. Costumul clasic accesorizat cu un papion este potrivit unul mire modern, calm si pregatit pentru o noua viata.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.