5 coafuri de efect pentru mirese

5 coafuri de efect pentru mirese

 

Pentru o mireasa coafura pe care o va avea in ziua nuntii este la fel de importanta precum alegerea rochiei de mireasa. Ideal Mariaj iti propune trei coafuri simple, clasice si extravagante pentru ziua ceremoniei tale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parul drept


Coafura

 

De la inceputul anului, stilisti au readus in centrul atentiei parul drept, stralucitor si lung. Pentru acest stil de coafura, stilisti recomanda o tunsoare in scari deoarece este foarte bine evidentiata in cazul parului foarte drept. Pentru a accentua aceasta coafura, trebuie sa te asiguri ca parul tau se bucura de o stralucire aparte. Aplica cu regularitate masti hidratante si balsam reparator pentru varfuri si foloseste un spray pentru stralucire care sa confere parului tau un aspect sanatos.

Bucle retro


Coafura

 

Definit de buclele romantice, stilul retro are un impact puternic asupra modei contemporane. Inspirat din perioada anilor 60`, din stilul specific actritelor emblematice ale cinematografiei americane si nu numai, stilisti abordeaza acesta coafura intr-o varianta urbana. Atat parul mediu, cat si cel lung sau foarte lung poate fi coafat intr-un stil retro, cu onduleuri bine definite.

Carlionti de natura romantica


Coafura

 

Pentru posesoarele unui par natural carliontat este o veste buna, podoaba capilara nu mai are nevoie de stilizare, noul sezon fiind adeptul naturalezii onduleurilor wild. Poti folosi o spuma modelatoare pentru a defini buclele: pe parul ud foloseste spuma si strange parul intre degete. Usuca-l cu foehn-ul, tinand capul in jos si aplica un spray fixativ la sfarsit.

Binecunoscutul coc


Coafura

 

Cocurile sunt coafuri elaborate care asigura oricarei femei un look ingrijit si sofisticat in orice situatie. Anul acesta sunt favorizate cocurile cu volum, temperate cu accesorii de par la baza capului.  Indiferent ce stil de coc vei alege, nu uita ca aceasta coafura este un accesoriu care iti poate define si afirma stilul personal.

Ponytail


Coafura

 

Cu aceasta coafura este familiarizata inca din copilarie, insa prin intermediul designerilor si a colectiilor actuale, coafura ponytail a devenit un accesoriu pentru toate femeile. Parul lung si foarte drept da o nota de eleganta intr-un ponytail simplu, cu baza inalta, care pune in evidenta trasaturile fetei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.