5 greseli de evitat in timpul pregatirii nuntii

5 greseli de evitat in timpul pregatirii nuntii

Procesul de pregatire al nuntii este o perioada foarte stresanta, insa acest lucru nu iti permite sa fii rea cu cei din jur. Ti-am pregatit o lista cu lucruri pe care sa nu le faci  in timpul perioadei de pregatire a ceremoniei si care te vor ajuta sa te relaxezi pentru a radia in ziua nuntii.

 

1.Nu vorbi numai despre nunta

Pentru o viitoare mireasa ziua nuntii sale este cel mai important moment, insa acest lucru nu trebuie sa acapareze toate subiectele de conversatie. De exemplu: daca te intalnesti cu un vechi prieten si te intreaba “Cum merg pregatirile pentru nunta?” nu trebuie sa-i povestesti 30 de minute despre pregatirile nuntii tale. Incearca sa te rezumi la o fraza sau doua pentru a da sansa si celuilalt sa vorbeasca.

2.Nu iti neglia logodnicul

Incearca sa petreci timp cu logodnicul tau pentru a nu crede ca pregatirile pentru nunta iti ocupa tot timpul, chiar daca acest lucru este adevarat. Iesiti si petreceti momente speciale impreuna pentru a nu rupe legatura dintre voi.

3.Nu acapara toata atentia

Fiind casatoria ta vei avea tendinta de a cere atentie din partea tuturor. Vei vrea sa cheltui cati mai multi bani pe cadouri, haine si diferite detalii care iti vor face ziua cat mai frumoasa. Psihologul American Moir Smith trage un semn de alarma pentru mirese si afirma ca acest comportament este rezultatul fricii de a nu pierde relatiile cu cei din jur “Teama de a pierde prietenii si apropiatii exista in fiecare femeie. Acestea cred ca odata cu maritatul, prietenele o vor considera o femeie casatorita si se vor indeparta de ea.” Incearca sa menti o relatie apropiata cu prietenele tale si sa le ceri frumos ajutorul in problemele aparute pe parcursul pregatirilor.

4.Sa nu depasesti bugetul pentru ceremonie

Stim ca este tentant sa cheltui cati mai multi bani pentru decor, marturii, rochiile domnisoarelor de onoare, insa ai grija ca fiecare ban cheltuit in plus va fi in minus in bugetul pentru luna de miere. Incearca sa stabilesti un buget inainte de inceperea pregatirilor si sa il respecti pe parcurs ce acestea inainteaza.

5.Nu iti neglija programul de exercitii

Dieta si orele de exercitii fizice sunt foarte importante pentru a arata cat mai bine in ziua nuntii. Insa daca esti acaparata de pregatirile pentru nunta, vei avea tendinta de a manca foarte mult din cauza stresului si astfel vei castiga cateva kilograme. Incearca sa respecti orele de mancat si sa iti rezervi cel putin jumatate de ora pe zi pentru sport, astfel vei arata superb in ziua nuntii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.