5 intrebari pentru designer

5 intrebari pentru designer

Dupa ce ai cautat in zadar rochia perfecta in vitrinele magazinelor si nu ai gasit nimic ce ar putea sa iti trezeasca interesul ai decis ca cel mai bine ar fi sa ai o rochie unicat. In consecinta ai cautat cu inversunare un designer care sa te ajute sa iti transformi visul in realitate.

Stim ca cel mai greu ti se pare sa gasesti modelul potrivit, culoare si toate celelalte detalii, insa dificil va fi sa afli totul intr-o singura discurie. Tocmai de aceea am creat un mic interogatoriu pe care sa il pui celui/celei ce iti va crea rochia.

intrebari designer

1. Ce forma ar trebui sa aibe rochia pentru a ma avantaja?

Desi crezi ca stii deja cum ar trebui sa arate rochia ideala trebuie sa tii cont si de formele tale. Nu incerca sa te strecori intr-o rochie tip sirena daca ai 10 kg in plus de care nu poti scapa pana in ziua cea mare.


intrebari designer

2. Ce culoare se potriveste tenului meu?

Vremea albului mat a apus de mult, acum miresele au o varietate atat de mare de culori din care pot alege sa isi faca rochia incat cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unui profesionist.


intrebari

3. Ce materiale ar fi mai potrivite?

Trebuie sa stii de la bun inceput daca vei opta pentru materiale fluide sau pentru ceva care „cade greu” pentru ca in functie de materialele folosite si forma rochie poate fi modificata. Nu incerca sa transformi brocartul sau taftaua intr-o rochie fluida asemanatoare rochiilor de zeite antice.


intrebari

4. La cate probe trebuie sa vin?

Ai grija sa te incadrezi in timp, nu te aglomera dar nici nu lasa totul pe ultima suta demetri. Noi suntem de parere ca 4 probe sunt suficiente dar asta depinde foarte mult de modelul ales.


designer intrebari

5. Cat timp va dura realizarea rochiei?

Intreaba de la inceput cat va dura procesul de definitivare al modelului ales. Nu risca prea mult asa ca cere predarea cu cel putin 2-3 saptamani inainte de ziua cea mare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.