5 lucruri pe care sa le ai in vedere cand alegi rochia de mireasa

5 lucruri pe care sa le ai in vedere cand alegi rochia de mireasa

Sa iti alegi o rochie de mireasa nu e lucru usor, dar daca ai in vedere anumite coordinate, atunci treaba devine din ce in ce mai usoara. Ti-am facut o lista scurta, cu cele mai importante detalii de care sa tii cont.

 

1. Locatia

Trebuie sa te asiguri ca te imbraci potrivit pentru locul unde va avea loc nunta. Daca va avea loc intr-o sala de bal, atunci poti opta pentru o tinuta fastuoasa, insa daca va fi o nunta in stil cocktail, atunci o rochie de mireasa ampla, cu trena, ar fi cam mult. La fel se intampla si in cazul nuntii la biserica. Aici regulile sunt ceva mai stricte si un ti-am recomanda o rochie scurta, prea decoltata sau transparenta.

 

2. Bugetul

Cel mai bine ar fi sa iti stabilesti dinainte un buget si sa vezi doar rochiile care se incadreaza in el. Altfel sigur vei gasi una care sa iti franga inima si care sa depaseasca limítele tale. Trebuie sa tii cont ca o tinuta de mireasa nu include doar rochia, ci si accesoriile si modificarile, ce ar putea adauga in jur de 15% din pretul ei ansamblului.

 motive rochie

 

3. Timpul

Fii sigura ca ai inceput cautarile cu cel putin sase luni inainte de eveniment. Foarte putine sunt míresele care se indragostesc la prima proba de rochia lor de mireasa, iar probele se fac in functie de programarile saloanelor. In plus, confectionatul sau modificatul unei rochii de mireasa poate dura in jur de trei luni. Decat sa te trezesti in ziua nuntii ca nu stii daca rochia este asa cum ai visat-o, mai bine te pregatesti din timp.

 

4. Ajutoarele

Atunci cand ai inceput probele, ia-ti cu tine ajutoare – prietene bune, rude, parinti. Insa nu pleca la drum in cautari cu un intreg alai pentru ca va fi mult prea dificil sa impaci atatea gusturi si risti sa te demoralizezi. Pana la urma este un proces intens, dar care ar trebui sa se desfasoare cu veselie. De asemenea, nu uita sa iei cu tine anumite accesorii pe care vrei sa le porti, pentru a vedea daca se potrivesc cu rochia.

 motive rochie

 

5. Starea potrivita

Porneste cu o minte deschisa. Chiar daca ti-ai setat un anumit tip de rochie pe carea ti-ai dori-o, un intotdeauna socoteala din targ se potriveste cu cea de acasa. Asculta sfatul consultantilor din salon atunci cand iti sugereaza sa probezi anumite rochii. Cu experienta lor, s-ar putea sa iti dai seama ca ti se potrivea altceva sau ca ti-ai dori un alt model.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.