5 secrete florale pentru buchetul tau de mireasa

5 secrete florale pentru buchetul tau de mireasa

Buchetul pe care il vei purta in ziua in care vei fi mireasa va fi probabil cel mai important pe care il vei purta vreodata.

Semnificatia lui este atat de profunda incat trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita si sa te asiguri ca mesajul florilor este cel pe care vrei sa il transmiti.

Tocmai de aceea ar fi bine sa tii cont de aceste sfaturi interesante despre cum poti avea un buchet fabulos.

1.Foloseste bobocii

Alege un buchet din boboci care se vor deschide pe parcursul zilei, in felul acesta buchetul tau va fi proaspat pe o durata mai mare.

In cazul in care ai ales un buchet plin, bobocii trebuie sa fie pozitionati in partea de jos a sa, pentru a evita ca pe parcursul deschiderii sa nu ascunda alte flori.

2.Foloseste frunze

Un strop de verde puternic poate dinamiza orice combinatie florala, iar mesajul ramurilor poate fi la fel de impresionant ca si cel al florilor.

Opteaza pentru o combinatie inedita de frunze de dafin si maslin pentru a promova iubirea, pacea si libertatea prin buchetul tau de mireasa.

3.Flori curgatoare

Pentru un buchet deosebit alege flori si frunze care dau un aspect de cascada aranjamentului floral. Poti opta pentru flori cataratoare (trandafir chinezesc, iasomie) sau plante verzi (iedera).

Poti alege si pelinul, simbol solar cu puteri magice potrivit traditiei, pe care il poti utiliza ca baza pentru buchetul tau.

4.Baza din crengi

Poti opta pentru o baza de buchet speciala realizata din tulpini rigide ale unor plante cataratoare sau chiar si din crengute flexibile.

Floristul tau va sti sa te indrume catre plantele care se potrivesc unui astfel de buchet. Important e sa ai grija la gradul de colorare al acestuia, seva s-ar putea sa iti dea batai de cap si poate pata rochia.

5. Flori de sezon

Opteaza pentru flori de sezon pentru a te bucura de un buchet proaspat si plin de vitalitate. Poti chiar sa optezi pentru o versiune stilizata, nu foarte complexa a formei.

Un astfel de buchet este perfect pentru o nunta in aer liber sau una in care convetiile nu conteaza foarte mult.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.