6 carduri de masa originale

6 carduri de masa originale

Ai inceput deja sa organizezi pas cu pas, cel putin pe hartie, tot ce trebuie sa faci pentru ca nunta ta sa fie perfecta. De la rochia de mireasa, la invitatii, decor si meniu, totul incepe sa capete contur si sa se lege intr-un tablou care exprima personalitatea voastra.

Chiar daca lista este deja stufoasa si timpul pare mult prea scurt ca sa te poti ocupa pe indelete de toate detaliile, nu uita de cardurile de masa. Foarte multi miri le scot din calcul, fie din cauza bugetului, fie din cauza lipsei de timp. Insa invitatii se vor simti cu siguranta flatati sa isi vada numele frumos pozitionat pe masa. Este o dovada de respect si arata ca v-ati gandit unde si langa cine sa ii asezati.

 

 

scrabble

Iata cateva idei de carduri de masa originale, care sa te ajute sa salvezi timpul si sa economisesti niste bani:


Scrabble

Un card de masa format din piese de scrabble este, cu siguranta, o optiune amuzanta si la indemana. O cutie contine aproximativ 100 de litere, iar pretul mediu este de 20 ron. Il gasesti usor la librarii sau la hypermarket-uri.

 

 

 

 

 

 

 

Fructe

Fructele pot fi folosite cu succes ca si carduri de masa. Ai o gama extrem de larga de optiuni, fapt care te ajuta sa asortezi foarte usor aceste accesorii cu celelalte elemente de decor ale nuntii. Poti alege merele, perele, citricele, nectarinele sau chiar un ciorchine de struguri, spre exemplu.

lamaiemere

Scortisoara si conuri de brad

Pune-ti imaginatia la contributie si alege elemente inedite pentru realizarea cardurilor de masa. Iata cat de simplu este sa realizezi singura un card de masa original: ia cateva bete de scortisoara, leaga-le cu o funda subtire sau cu o bucata de sfoara si prinde de aceasta un carton pe care ai scris numele invitatului. Conurile de brad sunt mult mai usor de folosit, pentru ca prin forma lor sunt un suport bun. Asa ca iesi la o plimbare prin parc si „culege-ti” cardurile de masa.

scortisoaracon

Clestisori

Clestisorii din lemn se gasesc foarte usor si pot avea mai multe forme si culori. Pot fi accesorizati cu gargarite sau fluturi din lemn, spre exemplu. Insa ii poti picta si singura, cu vopsea acrilica si o pensula subtire. O cutie de culori acrilice costa aproximativ 15 ron si o poti gasi la librarii, in magazinele specializate sau la hypermarket-uri. Scrie pe o bucata de carton numele invitatului si prinde-l cu acesti clestisori. Cu siguranta va fi o decoratiune de efect.

 

Dop de pluta

Un alt card de masa simplu de realizat este cel dintr-un dop de pluta. Incrusteaza-l cu un cutter si pozitioneaza un carton pe care ai scris numele invitatului tau. Ca sa stea fix pe masa, taie putin si din baza acestuia.

clestisori

 

dop

 

 

barcuta 

 

Barcute din hartie

Cu siguranta iti amintesti de orele de lucru manual de la scoala, cand faceam cu totii barcute din hartie colorata. Le poti folosi ca si card de masa, in diverse culori si dimensiuni. Poti scrie numele invitatului direct pe marginea barcutei sau pe o bucata de hartie pe care sa o lipesti de o scobitoare. Pune scobitoarea in centru barcutei, ca un catarg.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.