6 coafuri simple si de efect

6 coafuri simple si de efect

O coafura reusita pentru nunta ta nu este sinonima cu una extrem de elaborata, poti la fel de bine sa alegi o coafura simpla, care sa iti evidentieze trasaturile fara a te deranja.

Trebuie sa recunoastem ca daca nu ne coafam in mod regulat parul, un coc elaborat poate fi cu adevarat deranjant, mai ales daca ai inclus bijuterii sau accesorii speciale.

Tocmai de aceea ar trebui sa iei in calcul si confortul, nu numai aspectul general, atunci cand te hotarasti asupra unei coafuri de nunta sau de ocazie. Noi ti-am pregatit 6 exemple de efect care nu te vor deranja in vreun fel.

 

coafura nunta

1. Bucle lejere

Daca ai parul lung, opteaza pentru bucle simple care sa dea volum coafurii tale. Poti chiar sa te gandesti la posibilitatea de a-ti face un breton pe care sa il coafezi intr-o parte in ziua nuntii.

Prinde voalul cu pieptanul in crestetul capului si decoreaza coafura cu o floare de sezon sau una tropicala. Este o coafura simpla, dar care va atrage atentia prin simplitatea sa.


coafura nunta

 

2. Tapaj atent studiat

Kate Bekinsale prefera sa isi poarte parul liber, iar atunci cand alege o coafura mai complexa, opteaza pentru tapajul partii superioare si o prindere lejera la spate.

Alege o coafura similara si ai grija ca hair-stilistul sa finizeze desavarsit coafura ta, secretul unui coc de acest fel consta in rafinamentul sau.


coafura nunta

 

3. La baza coafurii

Vrei sa dansezi in voie fara sa te temi ca vei avea nevoie de retusuri ale coafurii? Atunci opteaza pentru o coafura clasica! Prinde parul intr-un coc simplu la spate si decoreaza in fata cu tiara sau cu un accesoriu colorat.


coafura nunta

 

4. Impletituri elaborate

Opteaza pentru o coada impletita pe care sa o petreci ca o panglica in partea superioara a capului. Poti prinde voalul exact in zona in care se va prinde coada.


coafura nunta

 

5. Impletituri laterale

Poti la fel de bine sa optezi pentru doua impletituri laterale care sa se uneasca in spatele capului, acolo unde vei lega un coc simplu. Voalul se va prinde in coc, iar impletiturile vor fi fixate cu agrafe.


coafura nunta

 

6. Cocuri elaborate

Chiar daca pare o coafura ampla, cocul din imagine este foarte simplu de realizat. Dupa ce iti va pregati in prealabil buclele, hair-stilistul tau va realiza o forma care va cuprinde parul intr-un “U”. Apoi, totul va fi fixat cu agrafe si se va aplica decoratiunea.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.