6 idei pentru tortul tau de nunta

6 idei pentru tortul tau de nunta

Gasitul tortului s-ar putea sa fie una sintre cele mai delicioase parti ale pregatirii nuntii tale. Printre arome de ciocolata si fructe de padure te vei pierde voit in multitudinea de alegeri pe care ai putea sa le faci.

Tortul nuntii tale va trebui sa fie delicios si extrem de aratos, asa ca aloca cel putin 2 saptamani degustatului si vizionarilor in magazinele de specialitate.

Mai mult decat atat tine cont si de urmatoarele idei atunci cand alergi dupa tortul ideal.

tort

1. Gusturi comune

Incearca sa alegi un tort cu o aroma clasica pentru a fi sigura ca toti invitatii tai vor savura deliciosul produs. Pastreaza aromele mai putin usuale pentru cupcakes sau alte dulciuri ce vor fi servite la nunta ta.

tort


2. Forma inedita

Compenseaza aroma cu o forma mai putin obisnuita pentru nuntile traditionale. Ar fi potrivit sa mergi pe aceiasi ideea ca tema nuntii, in felul acesta vei reusi sa dai un accent general pe care toti il vor sesiza.


tort

3. Prezentare

Dupa ce ai ales forma si gustul nu uita sa ceri cateva exemple de prezentari pe care echipa de cofetari le-a facut. Poti avea ceva in plus decat banalul adus la tortului pe o masuta cu rotile.


detalii tort

4. Detalii

Din ce in ce mai multe mirese opteaza pentru un tort al mirilor si mai multe torturi de dimensiuni reduse pentru fiecare invitat in parte. Discuta cu organizatorul si vezi daca o astfel de idee s-ar incadra in schema nuntii tale.


tort

5. Consens

Mirele tau trebuie sa aibe un cuvant de spus… macar in alegerea tortului. Daca ai incredere in alegerea lui atunci ai putea chiar sa ii dai alegerea tortului ca tema personala.


tort

6. Diferente

Daca nu ati ajuns la o alegere comuna atunci puteti opta pentru gusturi diferite in acelasi tort. Echipa de cofetari poate crea un tort cu mai multe umpluturi care sa va multumeasca pe amandoi.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.