6 motive pentru o rochie empire

6 motive pentru o rochie empire

Inspirate din moda anilor 1800, rochiile de mireasa in stil empire sunt perfecte pentru o tanara care isi doreste putin mai mult de la rochia de mireasa.

Departe de a fi un model traditional, o rochie empire iti propune o structura diferita, punand in evidenta zona bustului si a umerilor si ascunzand zonele probleme – precum soldurile si coapsele.

Daca inca mai ai dubii cu privire la selectia unei rochii in stil empire, noi ti-am pregatit cateva motive pentru care ai putea selecta un astfel de model pentru ziua cea mare.

1


1. Aer princiar

Imparateasa Josephine nu alegea rochiile stil empire degeaba! O astfel de rochie iti va garanta o tinuta regala, fara a apela la trucurile unei rochii stil printesa. Chiar daca nu este ampla si infoiata, o rochie empire aduce un plus de eleganta si rafinament celei ce o poarta.


1

 

2. Charm discret

Nimeni nu te va rata daca porti o rochie printesa – tu vei fi cea care se va misca greoi si nu va reusi sa tina pasul cu cei din jur. Imbracata intr-o rochie empire, vei avea un sarm discret si vei reusi sa fii la fel de agila ca toti ceilalti.


2

 

3. Mascheaza defectele

Asa cum iti spuneam, o rochie tip empire este perfecta pentru toate miresele care cred ca ar trebui sa ascunda un abdomen nu tocmai plat sau soldurile proeminente. Croiala dreapta in partea de jos a rochiei te va ajuta sa tii secrete toate detaliile pe care ceilalti nu trebuie sa le cunoasca.


3

 

4. Perfectiune mignona

Esti o mireasa nu foarte inalta? Atunci o rochie empire este tot ceea ce iti puteai dori. Marcand cu o panglica sau un detaliu brofat linia de sub sani, vei crea un efect de alungire a picioarelor si implicit vei reusi sa pari mai inalta decat esti.


4

 

5. Materiale pretioase

Avand o croiala relativ simpla, o rochie tip empire iti da posibilitatea sa folosesti materiale pretentioase sau detalii pretioase, precum aplicatiile vintage sau bijuteriile de familie. Cu o rochie empire iti poti permite usor extravangante.


5

 

6. Romantism elaborat

O rochie empire te va ajuta sa intri in armosfera de epoca si iti va oferi o tinuta romantica si eleganta. Poarta o rochie empire daca vrei sa fii cu adevarat o diva in ziua nuntii tale.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.