6 pasi spre marturii unice

6 pasi spre marturii unice

Fiecare mireasa isi doreste ca nunta ei sa fie memorabila. Sfatul nostru pentru ca aceasta dorinta sa devina realitate este sa acorzi atentie fiecarui pas al organizarii evenimentului si sa nu uiti de importanta micutelor marturii.

Se spune ca cele mai reusite petreceri sunt cele de la care ai plecat cu ceva, nu conteaza cat de mic si lipsit de valoare e obiectul, in fond gestul este cel care conteaza.

Tine cont de tematica nuntii, de pasiunile voastre si alege marturiile cu atentie. Tine cont si de ultimul trend: donatii caritabile in contul invitatilor tai.


marturii


1. Marturii tematice

In functie de tema nuntii voastre, alege marturii care sa le aminteasca invitatilor tai cateva dintre momentele evenimentului.

Poti opta pentru mici detalii pe care invitatii tai sa le poata folosi mai apoi pentru a-si decora locuinta sau biroul (note pentru o tema muzicala, scoici pentru o tema marina etc).


marturii

 

2. Marturii personalizate

Inainte de nunta, poti face un set de fotografii pe care sa le utilizezi pentru a personaliza diverse obiecte pe care le vei oferi ca marturii.

Daca vrei, poti chiar sa oferi un mini-album foto fiecarui invitat. Ar fi de preferat sa folosesti poze mai vechi cu voi doi, dar si cu o parte din invitati sau chiar cele de la cununie, daca aveti o perioada libera intre ceremonia civila si cea religioasa.


marturii

 

3. Marturii suvenir

Foarte multe cupluri aleg sa se casatoreasca in strainatate sau in orasul unuia dintre miri, asta nu inseamna ca toti invitatii vor fi familiarizati cu locatia nuntii.

Poti sa folosesti marturiile ca prilej pentru a le oferi un mic suvenir care sa le aminteasca de locatia inedita. Daca stii ca invitatii vor mai sta o perioada acolo, poti sa incluzi si o harta sau un ghid.


marturii

 

4. Marturii complementare

Nu uita sa folosesti culorile nuntii atunci cand personalizezi marturiile, in felul acesta ii vei face pe invitati sa isi aminteasca involuntar mai multe detalii.

Nimeni nu va uita o nunta cu impact vizual, mai ales daca va avea un dulce nimic care sa ii aminteasca de fericitul eveniment pentru o perioada mai lunga de timp.


marturii


5. Marturii amintire

Ai spus un “la revedere” dureros cuiva drag? Atunci poate ca vrei sa incluzi un omagiu in marturiile tale. O mireasa din Marea Britanie a ales sa ofere fursecuri cu ciocolata ca marturii la nunta ei.

Fursecurile erau insotite de o panglica, pe o parte era trecuta data nuntii, iar pe cealalta parte reteta speciala a mamei sale. Tributul a fost dat mamei sale, care s-a stins din viata inainte de nunta fiicei sale.


marturii

 

6. Marturii caritabile

Poti sa le oferi vouchere de recunostinta invitatiilor tai, prin care ii vei anunta ca ai facut o mica donatie in numele lor. Chiar daca va fi o suma modesta, organizatiile non-guvernamentale o vor aprecia.

Alege o organizatie cu adevarat speciala pentru tine si mirele tau si ataseaza un pliant marturiilor tale. In felul acesta, vei popularia si vei oferi sprijin unei organizatii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.