6 scheme de inspiratie pentru nunta de toamna

6 scheme de inspiratie pentru nunta de toamna

Pregatesti o nunta de toamna tarzie? Atunci nu ezita sa folosesti si ideile pe care ti le vom sugera in cele 6 scheme de inspiratie perfecte pentru o nunta de sfarsit de toamna.

Ne-am gandit sa combinam nu doar culorile clasice ci si cele care vor da un plus de culoare decorului aramiu. Secretul e sa nu te temi de culoare si sa folosesti tot ceea ce crezi ca s-ar potrivi momentului.

Nu uita ca notele de originalitate sunt cele care vor face din nunta ta cu adevarat un eveniment pentru invitati.

1

 

1. Culoare must have: portocaliu

Portocaliul este o culoare perfecta pentru o nunta de toamna, mai ales ca poti alege o suma de fructe si legume de sezon in culoarea aleasa.


1

 

2. Culoare must have: aramiu

Toamna este recunoscuta pentru tonurile ei aramii, asa ca nu ai nici un motiv sa nu te folosesti de aceasta culoare extrem de eleganta.


2


3. Culoare must have: roz champagne

Incearca sa incorporezi si nuantele de roz champagne pentru a atenua tonurile  puternice ale unei nunti de toamna. Poti folosi aceasta nuanta pala pentru a atenua portocaliul sau movul nuntii tale.


3

 

4. Culoare must have: mov

Foloseste tonurile de mov pentru a da un plus de culoare si noroc nuntii tale. Potrivit specialistilor feng-shui aceasta nuanta iti va purta noroc, iti va aduce bani si prosperitate.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.