6 sfaturi pentru buze perfecte

6 sfaturi pentru buze perfecte

Buzele sunt un punct de atractie in machiajul pentru nunta ta. Iar cum toata seara va vrebui sa le folosesti intens, ai grija ca ele sa fie corect machiate. Afla cum sa ai buze seducatoare folosind trucurile noastre preferate.

sfaturi pentru buze perfecte

 

1. Nu esti sigura ce nuanta de roz ti se potriveste cel mai bine? Pentru a gasi culoarea perfecta pentru tine, tot ce trebuie sa faci este sa zambesti. Nuanta pe care ti-o doresti este aproximativ aceeasi cu cea a gingiei, nu mai deschisa.

2. Pentru ca rujul sa reziste mai mult timp pe buze, foloseste un creion neutru pe intreaga suprafata inainte de el. Daca este nevoie, aplica produsul intai in palma pentru a evita liniile dure care ar putea aparea.


sfaturi pentru buze perfecte

3. Daca iti doresti o culoare ceva mai calda, fara prea mult deranj, atunci aplica putin glos cu particule aurii peste ruj. Va incalzi instant orice nuanta.

4. Poti avea buze perfect simetrice si rotunjite fara sa folosesti un creion contur. Fondul de ten te va ajuta in acest demers: aplica-l in centrul buzei superioare si uniformizeaza-l cu grija, pentru a obtine forma dorita.


sfaturi pentru buze perfecte

5. Pentru buze nude perfecte, foloseste pudra. Incepe cu o nuanta pala de roz, apoi aplica o pudra translucida peste, pentru un efect mat.

6. Daca iti place atat de mult cum arata o culoare de ruj in tubul lui, atunci poti folosi un truc prin care sa o pastrezi si pe buze. Inainte de ruj, aplica un strat de fond de ten. In acest fel vei incepe de pe o panza alba, pentru un rezultat similar originalului.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.