6 tipsuri pentru o logodna de vis

6 tipsuri pentru o logodna de vis

Stim deja ca logodna voastra a fost fabuloasa si ca nimeni nu va avea parte de o cerere in casatorie asa cum ai avut tu. Insa e tare pacat ca numai tu vei fi cea care va sti cu adevarat cat de speciala a fost logodna ta.

Pentru a nu le nega urmasilor tai dreptul de a sti cum a fost logodna, credem ca ar fi de bun augur sa aveti o sesiune foto speciala in care sa recreati daca nu momentul cererii in casatorie, macar starea de spirit.

Partea buna e ca majoritatea fotografilor ofera gratis sedinta de logodna! De restul (idei si voie buna) ne ocupam noi in cele ce urmeaza!

1

1. Zambeste si bucura-te

Daca te simti rau sau nu esti incantata de o sedinta foto in plus, mai bine amani momentul pana cand te vei simti in stare. Asta pentru ca sedinta foto de logodna nu este la fel de rigida ca cea de nunta si e un moment perfect pentru a te distra alaturi de cel drag.

Asa ca zambeste larg si bucura-te de momentul special!


1

 

2. Detalii amuzante

Pozele cu viitorii miri, tinand in brate obiecte mai putin obisnuite sunt deja celebre peste ocean, acolo unde fotografii americani fac adevarate scenarii pentru pozele de logodna.

Tu nu trebuie sa traversezi Atlanticul, dar poti trece prin gradina bunicii tale pentru a fura cateva rasaduri de trandafiri si un pitic de gradina.


2

 

3. Locatii neobisnuite

Eu am ales o sedinta foto de logodna facuta intr-o gara veche. Nu e cazul sa faci la fel, insa cu cat va fi mai inedita locatia, cu atat mai amuzante vor fi pozele.

Incearca sa te detasezi de latura clasica, pentru ca la sfarsitul evenimentului vei avea sute de poze in stil clasic, iar pozele amuzante vor fi cu adevarat speciale.


3

 

4. Atentie! Pozeaza dragostea!

Da, nu voi veti fi protagonistii, ci dragostea voastra! Acum ai sansa sa arati cu adevarat cat de indragostita esti si cat de fericita esti ca urmeaza sa te casatoresti.

La nunta vei fi prea obosita si prea stresata pentru a te bucura cu adevarat. Asa ca ar fi tare bine sa profiti din plin de sesiunea foto dedicata logodnei.


4

 

5. Front comun

Nu uitati ca sunteti in aceeasi barca si de cele mai multe ori de cealalta parte a frontului cand vine vorba de organizarea nuntii. De aceea trebuie sa fiti uniti si sa va asigurati ca toata lumea vede asta… inclusiv in pozele de logodna.


5

 

6. Loc de aventura

Sedinta foto de logodna e un moment prielnic pentru o aventura! Distractie din plin, o ceasca mare de cafea si un fotograf dispus sa va inteleaga dorintele.

Nota: sedinta de logodna e perfecta pentru a testa limitele fotografului. In felul acesta vezi cu adevarat cu cine ai de-a face si nu vei avea surprize.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.