60 la suta reducere pentru 6 ani de rochii de mireasa Marithe

60 la suta reducere pentru 6 ani de rochii de mireasa Marithe

Luna iunie vine cu o multime de surprize la Marithe! In iunie implinim 6 ani de cand suntem alaturi de miresicile din Romania si tocmai de aceea ne-am gandit sa va oferim 3 week-enduri de vis in care sa va gasiti rochia perfecta.

Weekend-urile Marithe din luna iunie vor fi dedicate exclusiv mireselor noastre care vor beneficia de 60% reducere la orice rochie de mireasa si/sau de seara achizitionata! (promotie valabila in limita stocului disponibil)

Nu uita sa iti faci programare din timp daca vrei sa beneficiezi de ocazia unica de a gasi rochia mult visata la un pret perfect!

Daca vrei si tu sa fii o mireasa Marithe atunci ar fi bine sa iti faci din timp programare pentru unul dintre weekend-urile Marithe.

Programarile se fac exclusiv la numarul de telefon 0720.355.285. Fiecare din cele 6 zile din weekend-urile Marithe va avea maximum de 10 programari, asa ca ai grija sa iti faci programarea din timp.

In cadrul programarii tale vei proba toate stilurile de rochii de mireasa si vei fi consiliata de unul dintre specialistii nostri.

DE CE SA PARTICIPI LA WEEKEND-URILE MARITHE?

Marithe te-a rasfatat mereu cu reduceri si evenimente special create pentru tine, insa acum iti oferim cel mai mare eveniment dedicat mireselor noastre.

Implinim 6 ani de activitate si nu gasim altfel de cuviinta sa il sarbatorim decat alaturi de voi!

Achizitioneaza-ti rochia de mireasa si/sau de seara in cadrul Weekend-urilor Marithe si esti inscrisa automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 6 vouchere de 150 RON cu serviciile tale preferate de infrumusetare de la Keiko Slim Spa!

Vino la Marithe in weekend-urile 15-17 iunie, 22-24 iunie si 29 iunie-1 iulie intre 10.00 si 18.00 pentru a beneficia de toate surprizele si reducerile Marithe! Viziteaza-ne in noua noastra casa din Strada Nicolae Iorga nr.17, interfon 04.

Accesul se face exclusiv pe baza de programare la numarul de telefon 0720.355.285.

 

Parteneri media: Ele.ro,121.ro, Unica, Ring, RTV, Casa Nuntilor, Spune Da

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.