Accesorii florale pentru coafura ta

Accesorii florale pentru coafura ta

Pentru a-ti veni in ajutor ti-am pregatit un ghid cu cateva sugestii potrivite pe care le poti utiliza daca ai ales sa iti infrumusetezi coafura cu o insertie florala.

Noi iti sugeram sa folosesti flori naturale pentru ceremonia din timpul zilei (slujba religioasa, venirea la local) si accesorii artificiale pe durata petrecerii.

flori in par


1. Influente retro

Fixeaza o floare de mici dimensiuni in lateralul coafurii sau pe bentita, daca ai ales sa folosesti acest accesoriu special al anilor ’60.

Poti opta pentru culori deschise, bej, crem, alb sau te poti aventura in nuante puternice precum rosu sau mov, tonuri care se vor potrivi cu machiajul tau.


flori


2. Flori impresionante

Ai ales sa porti o rochie simpla pe care vrei sa o scoti in evidenta prin accesoriile tale? Atunci ar fi bine sa alegi o floare supradimensionata.

Daca ai un accesoriu floral de mari dimensiuni e mai bine sa mizezi pe culorile pale, in felul acesta nu vei fi eclipsata de neobisnuitul tau accesoriu.


flori in par


3. Insertii de culoare

Potrivite pentru miresele hippie, accesoriile florale colorate pot sa iti aduca un plus de energie tinutei tale.

Ai grija insa, ar fi bine sa le pozitionezi in spatele coafurii pentru ca risti sa distraga atentia de la machiajul tau sau de la rochie.


flori in par


4. Flori tropicale

Daca vrei sa impresionezi alege flori tropicale precum orhideele sau crinii imperialI de culoare neagra. Poti alege un sistem de fixare inedit gen banda pentru un plus de originalitate.

Florile colorate pe care le folosesti pot sa se regaseasca si in machiajul tau, exemplul nostru te poate ghida in acest sens.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.