Accesorii lucrate manual pentru mireasa sic

Accesorii lucrate manual pentru mireasa sic

Daca nu te poti imagina in ziua nuntii purtand un voal sau o diadema, trebuie sa stii ca exista o alternativa pentru acest moment unic din viata ta: accesoriile lucrate manual.

 

Influente retro pentru ziua nuntii

Lucrate din materiale naturale si neobisnuite pentru astfel de accesorii (matase bruta, bumbac, pene), acestea intregesc decorul romantic al nuntii. Paleta coloristica nu se indeparteaza de registrul ceremoniei de casatorie, gravitand in zona calda a ivoarului si a rozului pal.

accesorii-handmade-pentru-mireasa

Iti recomandam astfel de accesorii in completarea unei coafuri romantice, cu bucle atarnand de-a lungul umerilor sau a unui coc lejer, cu un puternic aer retro. O rochie de mireasa care sa “imprumute “din nota florala a accesoriilor este, de asemenea, binevenita.

accesorii-handmade-pentru-mireasa
accesorii-handmade-pentru-mireasa
accesorii handmade pentru mireasa

Insa paleta de aplicabilitate a accesoriilor nu se opreste la podoaba capilara, versatilitatea care le caracterizeaza conducand la includerea lor in piese de incaltaminte.

 

La nivel estetic, accesoriile combina florile realizate manual cu piesele vintage si un strop de fantezie, influentata de cunostintele din istoria artei a”autoarei” lor, Jenn Wood. Cat priveste inspiratia acesteia in crearea unor astfel de piese, ea provine de oriunde – de la filme, moda, arta vintage, gatit si pana la epocile apuse.

 

Pretul in schimbul carora pot fi achizitionate delicatele accesorii porneste de la 75 de dolari pentru cel mai ieftin dintre acestea, atingand pragul superior de 145 de dolari.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.