Accesorii pentru coafura miresei

Accesorii pentru coafura miresei

In ziua de astazi, tendintele in materie de rochii de mirese, bijuterii sau accesorii s-au schimbat. Anumite mirese prefera sa renunte la celebrul voal in favoarea unui accesoriu simplu, dar de efect.

Ideal Mariaj iti prezinta 5 accesorii de par pentru a inlocui voalul sau pentru a completa coafura aleasa.

 

 

 

 

 

 

 

 

O floare de efect

 

accesoriu de par


Acest accesoriu completeaza perfect un coc. Fabricata din dantela si plasa de culoare alba, accesoriu floare este ideal pentru orice tip de mireasa. Poti aranja floarea in orice partea a coafurii tale, atat timp cat e foarte bine fixata.

Un accesoriu pentru parul lung

 

accesoriu de par


Acest accesoriu este ideal pentru miresele cu parul lung. Datorita acestui accesoriu poti renunta la voalul de miresa. Podoaba de par este fabricata din flori naturale si prins pe ponytail.

Pietre pretioase pentru coafura

 

accesoriu de par


Acest accesoriu trebuie sa completeze coafura miresei alaturi de voalul ales. Fabricat din pietre pretioase, acest accesoriu poate fi aranjat atat pe partea dreapta, cat si pe partea stanga.

Florile naturale, accesoriul ideal

 

accesoriu de par


O mireasa trebuie sa fie naturala si sa promoveze frumusetea. Metoda cea mai indicata de a evidentia acest lucru sunt florile naturale. Opteaza pentru flori naturale in decorarea coafurii tale, le poti aranja in spate sau pe partile laterale.

Un accesoriu pentru o mireasa dark

 

accesoriu de par


Acest accesoriu nu este potrivit pentru orice mireasa. Daca esti o femeie moderna, aceasta podoaba este alegerea perfecta pentru ziua nuntii. Fabricata ca o coronita, accesoriul pentru par il poti aranja atat pe partea stanga, cat si pe cea dreapta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.