Accesorii pentru mire

Accesorii pentru mire

Accesoriile potrivite sunt foarte greu de gasit, dar cu ajutorul lor vei putea arata celor din jur ca stii cate ceva despre moda.

Ideal Mariaj iti spune ce accesorii te vor face remarcat si iti vor completa tinuta de mire.

Butonii

Accesorii

Butonii sunt din ce in ce mai cautati de toti mirii in ultimii ani. Denota eleganta si distinctie. Este un look clasic si sofisticat, iar cel care ii poarta va avea aerul unui barbat hotarat si cu incredere in sine.

Sunt multe patternuri si culori din care poti sa alegi perechea potrivita care iti va completa tinuta pentru ceremonie. Ai grija insa ca butonii sa nu para infipti cu forta si sa lase impresia ca nu se potrivesc cu costumul tau.


Palaria

Accesorii


In cazul in care ziua nuntii tale va fi una foarte insorita, poti apela cu incredere la o palarie. Palariile pot sa completeze perfect tinuta ta, dar este foarte important sa alegi modelul portivit. Clasica palarie neagra este foarte populara printre celebritati si te va face sa arati sofisticat. Daca porti o asemenea palarie si costum, poti renunta cu incredere la cravata sau papion, iti va incarcat look-ul.


Ceasul de mana

Accesorii


Ceasul potrivit genereaza un anumit status social si iti promoveaza imaginea. Este cel mai important accesoriu al unui barbat. In momentul in care te-ai hotarat sa-ti cumperi un ceas tine cont de stilul tau de viata, dar si de ocaziile la care o sa-l porti. De aceea este ideal sa ai mai multe tipuri de ceas, cate unul pentru fiecare ocazie la care participi.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.