Accesorii pentru un mire techno

Accesorii pentru un mire techno

Alegerea accesoriilor de catre barbati este un proces destul de scurt, de obicei ei sunt cei care nu sunt foarte atenti la butoni, papioane sau cravate. Recunosc, nu toti barbatii sunt asa! Unele persoane de sex masculin sunt atat de frumos aranjate incat raman uimita.

In ziua de astazi, persoanele cretive scot pe banda rulanta cat mai multe accesorii care te vor uimi si speria, un pic, in acelasi timp. De exemplu, accesoriile potrivite pentru un mire techno sunt castile de la Ipod. In imaginea de mai sus poti vedea cum un mire extrem de creativ si-a creat floarea din piept. Perechi de casti sunt legate intre ele cu fir si voila! “floarea ideala pentru ziua nuntii”. Personal, imi place foarte mult ideea, insa nu sunt fan al sepcii marca NY si a cozorocului rupt.

Inventivul mire a ales o cravata de culoare albastra care iese in evidenta si un Ipod pentru a-si completa tinuta. Tu ai vrea ca viitorul tau sot sa-si puna creativitatea in miscare?

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.