Accesorii rosii pentru nunta

Accesorii rosii pentru nunta

 

 

Rosu este culoare pasiunii si a iubirii, iar in multe culturi asiatice este considerat simbolul bucuriei si a prosperitatii. Uimeste-ti mirele si invitatii cu cele mai indraznete accesorii, iar look-ul din ziua nuntii tale poate fi fabulous cu ajutorul bijuteriilor, accesoriilor de par sau a pantofirilor de culoare rosie.

 

 

 

 

 

 

 

Accesorii de par


Accesorii

 

In cazul in care ai ales sa nu porti voal, din diferite motive, iti propunem sa alegi un accesoriu de par de culoare rosie. O palarie, o funda, o floare deosebita sau chiar agrafele pot constitui un stil clasic si foarte elegant.

Inelul de logodna

Accesorii

Poti sugera iubitului tau modelul inelului de logodna, asta in cazul in care doresti sa nu fie o surpriza. Un inel cu pietricele rosii va atrage privirea oriunde te duci deoarece, cu siguranta, va fi o premiera pentru multe persoane obisnuite cu clasicul inel cu diamant.

Colierul din ziua nuntii

 

Accesorii

 

In cazul in care rochia de mireasa aleasa este fara bretele un colier va completa perfect tinuta ta. Poti opta pentru un accesoriu cu pietre rosii sau o combinatie de pietre alb-rosu. O alta sugestie este colierul din perle rosii: simplu, clasic, dar de impact. Nu uita de cercei!

Bratara aleasa

Accesorii

 

Daca doresti sa porti la mana o bratara deosebita, poti merge cu incredere pe mana culorii rosu. Formata din pietricele sau perle de culoare rosie, va complete celelalte accesorii pe care le-ai ales.

Pantofii

Accesorii

 

Miresele din ziua de astazi vor sa straluceasca in ziua nuntii. Pantoful este unul din accesoriile care te vor ajuta sa fii cea mai frumoasa, iar o pereche de pantofi de culoare rosie este una din sugestiile noastre.

Buchetul de mireasa

 

Accesorii

 

In materie de flori ai o multitudine de variante de unde sa alegi. De la trandafiri la lalele, florile pe care le vei alege vor fi frumoase indiferent de optiune. De asemenea, poti sa combini floriile: alb cu rosu sau culori vesele in care in care iubesti curcubeul de flori.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.