Ace de par pentru mirese

Ace de par pentru mirese

In ceea ce priveste accesoriile de par exista o varietate foarte larga de optiuni, de la forme diferite la modele si culori diverse. Ideea este sa le accesorizezi foarte bine cu restul tinutei. Indiferent ca alegi o tiara, un ac de par sau un pieptene, important este sa iti reflecte personalitatea si intregul stil al ceremoniei.

Un accesoriu foarte dragut si discret este acul de par pentru mirese. Ma refer la acei trandafirasi in miniatura de diferite culori si dimensiuni sau la acele decoratii fine care dau atata eleganta coafurii.

Indiferent daca ai optat pentru clasicul coc sau pentru o coafura mai lejera in bucle pe spate, acele de par sunt de un real efect!

1

Atunci cand nu doresti neaparat o tiara pentru coafura de mireasa, acele de par sunt alternativa perfecta.

Acele de par au devenit populare si sunt folosite din ce in ce mai des, pentru ca in functie de decoratiunile si aplicatiile pe care le au, se adapteaza foarte usor oricarui stil de nunta, oferindu-i miresei un look complet. Pe langa faptul ca sunt foarte practice, sunt foarte comode si foarte usor de folosit.

1

In plus, fixeaza atat de bine coafura, incat nu ai de ce sa te temi ca iti vor aluneca din par. In functie de marimea decoratiilor, acele de par pot fi folosite individual, ca si punctul de atractie al coafurii sau pot fi folosite in intreaga coafura, mai ales in cazul acelor care sunt decorate foarte simplu, cu o singura perla sau un cristal.

In cazul in care ai optat pentru un coc, aceste ace de par sunt mai mult decat potrivite. Ele se pot folosi la fixarea cocului, dandu-i un aspect elegant. Poti renunta asadar la prea multe bijuterii, mai ales daca aceste ace de par au ele insele insertii de pietre.


2

Nu este nevoie neaparat ca acele de par sa fie confectionate din metale pretioase sau sa fie incrustate cu diferite pietre sau motive florale. Ele pot la fel de bine sa fie ceva mai nonconformist, cum ar fi acele de par cu puf, care sunt de o deosebita elegant si rafinament, si in plus completeaza de minune restul tinuteti, mai ales daca acestea sunt desigur de culoare alba.


3

Ele vor da un plus de feminitate si de visare… Florile de la capatul acelor de par pot fi realizate de asemenea din material textil, satin sau chiar dantelarii. In acest caz vor fi de dimensiuni ceva mai generoase astfel ca numarul lor va fi ceva mai redus, in principiu 2 sau 3 asemenea ace sunt mai mult decat suficiente.

4

De cele mai multe ori, aceste modele de accesorii sunt cele mai potrivite pentru a reflecta tematica nuntii. De exemplu, daca nunta este tinuta toamna si tematica se incadreaza in acest decor, atunci vei putea folosi niste ace in forma de frunze.


1

De asemenea, pentru nuntile in care decoratiunile predominante ale nuntii sunt florile, buchetul miresei este de asemenea unul opulent sau nunta se tine intr-o gradina de vara, acele de par individuale, cu flori, sunt cele mai indicate, fie ca alegi un trandafir pentru o nunta eleganta sau o margareta pentru o nunta de exterior.

Modelul de ace in forma de flori, respectiv trandafiri, este cel mai des intalnit si cu siguranta nu vei da gres!Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.