Adina Buzatu recomanda dinner jacket-ul

“Dinner jacket” este jacheta de smoking deschisa la culoare care se poarta intotdeauna cu pantaloni in contrast, fie ei negri sau bleumarin. Sub nicio forma dinner jacket-ul nu se poarta cu pantaloni de aceeasi culoare. Ca optiuni, aceasta poate fi alb, ivoire sau gris-perle.

 

Spre deosebire de smoking, reverele acestor jachete pot fi din acelasi material, nu neaparat din matase. Contrar parerii ca negrul subtiaza de multe ori, chiar daca este deschis la culoare, dinner jacket-ul se potriveste si barbatilor corpolenti, depinde insa de croiala. Tot in acest sens, jacheta la doi nasturi flateaza astfel de conformatii, in timp ce jacheta la un nasture este optiunea celor cu constitutie atletica.

 

In functie de alegerea culorii pantalonilor, negru sau bleumarin, camasa poate fi in aceeasi nuanta cu acestia sau alba. Obligatoriu, mansetele trebuie sa fie duble, de butoni. Accesorizarea acestei tinute este permisiva astfel incat fie ca vorbim despre papion, cravata sau esarfa, eleganta outfitului ramane o constanta.

 

Specializata in vestimentatia masculina, Adina Buzatu recomanda mirilor tinuta potrivita. Intr-o serie de articole, stilistul va va prezenta variantele, dar si criteriile de alegere ale acestora. Ii puteti pune intrebari pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu si pe site-ul www.adinabuzatu.ro sectiunea de CONTACT!

Organizarea nuntii poveste

Cum nuntile tematice devin din ce in ce mai apreciate...

Tendinte pentru miri

Lipsa de formalitate, smoching-urile cu pliuri traditionale, fracul cu un...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.