Adina Buzatu te pune la patru ace

Adina Buzatu te pune la patru ace

Piesa vestimentara eleganta si atemporala, smokingul este una dintre optiunile potrivite pentru tinutele de ceremonie. In functie de statura si fizionomia dumneavoastra, aveti posibilitatea sa alegeti modelul potrivit. Cititi mai jos recomandarile stilistului Adina Buzatu, specializata în vestimentatia masculina.

 

Un smoking cu revere late este recomandat intotdeauna unui barbat cu umeri lati, in timp ce unul cu revere subtiri sau sal ingust este ideal pentru barbatii cu o conformatie longelina.

Alegerea pantalonilor se face si ea in functie de proportii. Spre exemplu, pantalonii cu vipusca lungesc si subtiaza. Cei cu pense, chiar daca in partea de jos sunt slim, vor avantaja barbatii cu coapse puternice.

Indiferent de modelul de smoking ales, camasa va fi intotdeauna din poplin de bumbac sau matase naturala. Totusi, cele din matase naturala sunt greu de intretinut si fac vizibile lucruri nedorite precum transpiratia si pilozitatea corporala.

In functie de culoarea sacoului, nuanta tenului si optiunea persoanala, camasa poate fi alba, ivoire, bleumarin sau neagra. Atentie insa la cele ivoire pentru ca accentueaza paloarea obrazului si in anumite cazuri chiar imbatranesc.

Calitatea unui smoking este data de stofa, croi dar foarte vizibil – de matasea reverului. Aceasta trebuie sa aiba un luciu moderat. De retinut ca matasea naturala nu este niciodata excesiv de lucioasa.

Un detaliu important – nasturii pot fi ori cei clasici imbracati in matasea reverului, ori varianta sofisticata, adresata gusturilor fine, din sidef de perla in culoarea jachetei.

Specializata în vestimentatia masculina, Adina Buzatu recomanda mirilor tinuta potrivita. Intr-o serie de articole, stilistul va va prezenta variantele, dar si criteriile de alegere ale acestora. Ii puteti pune întrebari pe paginile de Facebook Adina Buzatu sau TRENDS by Adina Buzatu si pe site-ul www.adinabuzatu.ro sectiunea de CONTACT!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.