Afrodisiace naturale pentru noaptea nuntii tale

Afrodisiace naturale pentru noaptea nuntii tale

O afirmatie orientala spune ca ” cel mai natural si mai puternic afrodisiac pentru un barbat viril si puternic este o femeie frumoasa, vitala si senzuala care fiind plina de pasiune cere cu toata fiinta ei sa fie satisfacuta.”  

Desigur acest lucru este adevarat, cu toate acestea insa este nevoie de un plus de savoare adus in relatia voastra. Sunt mici amanunte pe care ai putea sa le incluzi in noaptea nuntii tale.
Semnificatia cuvantului “afrodisiac” provine de la numele zeitei iubirii, Afrodita.

El reprezinta suplimentul unei vieti sexuale active. Nu uita asadar ca pentru noaptea nuntii afrodisiacul natural este un element care trebuie sa te procupe de dinainte!

1

Aceste afrodisiace au menirea de a oferi un plus de dorinta in cuplu, in asa fel incat efectul va fi neaparat unul benefic adus relatiei voastre. Iata asadar cateva afrodisiace naturale la care poti apela pentru acea seara deosebita.


1

Afrodisiacele sunt  cunoscute inca din lumea antica. Pentru grecii anticii mierea si ghimbirul erau afrodisiacele cu care se rasfatau zeii din Olimp. La popoarele orientale, ceapa era o leguma foarte apreciata.

Datorita calitatilor sale afrodisiace, prin traditie, tinerii casatoriti trebuia sa fie serviti in seara nuntii cu supa de ceapa.

2

Vinul este o bautura foarte usor de gasit,fiind un puternic afrodisiac cu conditia sa fie baut cu masura si sa fie natural.

Este o bautura seducatoare in adevaratul sens al cuvantului, este cu siguranta cel mai popular afrodisiac universal, insa el trebuie folosit cu masura, in caz contrar devenind un rival al potentei. Pentru stimularea libidoului se consuma un pahar de vin la mesele principale, exceptand micul dejun.


3

Consumul propriu zis devine un ritual senzual in cadrul unei atmosfere intime.

Cu siguranta ti se va parea cam ciudat, dar afla ca si usturoiul este un puternic afrodisiac. Usturoiul, desi la prima vedere ai spune ca reprezinta mai degraba moartea pasiunii, argumentele sunt in realitatea de partea acestui aliment-medicament.

4

Daca nu iti place nici usturoiul (ceea ce  nu ar fi de mirare)  si nici vinul, atunci poti apela la clasica ciocolata.

Are un gust bun si are deopotriva un efect benefic. Contine feniletilamina si serotonina, doua chimicale care excita centrii placerii din creier. Cu alte cuvinte, ciocolata este asemanatoare cu sexul, pentru ca ne da o stare de bine

5

Un alt leac naturist, folosit de mii de ani in China, este extractul de ginkgo biloba. Efetele sale asupra circulatiei sanguine si activitatii cerebrale sunt in stransa legatura cu stimularea activitatii sexuale.

Extractul de ginkgo biloba este recomandat in tratarea impotentei si cresterea libidoului.
Exista insa si afrodisiace animale precum: ouale, laptele (mai ales cel de capra), icrele (mai ales cele de somon), cornul de rinocer.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.