Alege-ti corect domnisoarele de onoare

Alege-ti corect domnisoarele de onoare

Iti spuneam in urma cu ceva vreme ca trebuie sa fii atenta la alegerea domnisoarelor de onoare. Ele sunt persoanele care te vor ajuta in ziua nuntii si care te vor feri de potentiale mini-dezastre.

Tocmai de aceea, domnisoarele de onoare vor fi alese pe criteriul competentei, nu pe cel al gradului de rudenie sau al indatoririi fata de persoana in cauza.

Trebuie sa iti vezi domnisoarele de onoare drept persoane de incredere, nu doar “piese” de decor pentru o nunta ca la carte. Motiv pentru care am grupat cateva cerinte pe care domnisoarele tale trebuie sa le indeplineasca pentru a fi confirmate in post.

 

domnisoare de onoare

1. Proba de foc a caracterului

Nu conteaza cat de apropiata esti de cea mai buna prietena a ta, daca stii ca e iute la manie si e in stare sa strice buna dispozitie a tuturor, mai bine renunti la ideea de a o face domnisoara de onoare.

Tine cont de temperamentul fiecarei persoane in parte si fa-ti alegerile in conformitate cu acestea. Nu iti va fi usor sa renunti la unele persoane, insa vei evita in felul acesta conflicte si momente delicate.


domnisoare onoare

2. Proba abilitatilor

Ar fi bine ca in alaiul tau de domnisoare de onoare sa se numere macar o persoana care sa stie sa manuiasca acul si ata, in cazul in care ti se strica un nasture, sau sa elimine repede o pata de pe rochia de mireasa.

Incearca sa iei in calcul si abilitatile lor atunci cand decizi care prietene, verisoare sau alte cunoscute vor deveni domnisoarele tale de onoare.


domnisoare onoare

3. Proba calitatilor zen


In ziua nuntii vei avea de infruntat stresul si agitatia momentului, de aceea vei avea nevoie de un sprijin moral, care sa nu cada prada nelinistii generale.

Ai nevoie de o prietena buna care sa te calmeze si sa te ajute sa depasesti momentele mai dificile. O domnisoara de onoare care reuseste sa isi mentina calmul si in cele mai stresante situatii este ceea ce iti doresti.


domnisoare onoare

4. Proba telefonului fara fir

Ultimul lucru pe care il doresti in ziua nuntii este sa te pierzi intr-o multime de mesaje care se bat cap in cap. Ai nevoie de cateva domnisoare de onoare care sa te ajute sa transmiti mesaje clare si, mai ales, coerente.

Ai nevoie de domnisoare de onoare care sa te inteleaga si sa te ajute sa formulezi raspunsuri reale chiar si atunci cand simti ca nici macar tu nu te mai intelegi pe tine insati.


domnisoare onoare

5. Proba atentiei distributive

Nu e lucru usor sa fii domnisoara de onoare, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa detectezi orice problema ar putea sa apara.

De aceea, ai nevoie de o persoana extrem de atenta si bine organizata. Astfel, iti vei putea lua o piatra de pe inima si vei fi mai linistita.


domnisoare onoare

6. Proba aspectului general

Sigur vrei sa apari in pozele de la nunta cu domnisoare de onoare mult mai inalte decat tine sau cu accente personale care vor distrage atentia?

Inainte de a lua o decizie finala, fa o poza de grup. Asta pentru a sti la ce sa te astepti dupa ce vei primi albumul foto de nunta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.