Alegerea bijuteriilor

Alegerea bijuteriilor

Alegerea bijuteriilor depinde in primul rand de stilul si dorinta fiecarei mirese. La moda este intotdeauna bijuteria pe care o simti ca iti sta bine si te caracterizeaza. La moda este ceea ce ai visat si ti-ai dorit dintotdeauna ca mireasa.

Multe viitoare mirese isi doresc un aspect desavarsit de printesa si actioneaza ca atare, alegandu-si rochia si accesoriile pe masura. Un colier mai complex sau cercei mari stil candelabru, avand in componenta pietre mai mari si o diadema mai joasa sau mai inalta – depinde de stilul coafurii – constituie elemente necesare, chiar daca nu sunt imbinate toate doedata.

Alte mirese sunt mai simple si isi doresc un aer relaxat si jucaus. Elemente de accesorizare sunt colierul cu cristale sau perle, mai simplu, la baza gatului, cerceii mai lungi sau mai scurti, la un rand, coronita joasa in stil grecesc, roman sau pur si simplu cateva agrafe de par cu cristale si perle.

Opulent sau minimal

Daca iti alegi o rochie de mireasa spectaculoasa, cu un bust incarcat de strasuri, cateva bijuterii discrete vor fi de ajuns. In schimb, daca rochia ta este clasica, chiar daca are trena lunga si cristale pe toata partea de jos a rochiei, atunci este bine sa alegi bijuterii mai elaborate, speciale, care sa iasa in evidenta. Aici se desprinde, in acest an, o tendinta de a purta cerceii mari, ampli, stil candelabru, care sa fie destul de impozanti pentru a constitui elementul de impact si stralucire. De asemenea, o brosa mare, din multe cristale, cu o forma neregulata sau cu una definita (rotunda, ovala, ca un fluture etc.) constituie pe rochie un detaliu care confera stil si, in primul rand, atrage atentia tuturor.

Cristale sau perle

Un colier poate sa se distinga si sa incante printr-o stralucire extraordinara, datorita cristalelor Swarovski, complexitatii executiei si modelelor. El poate constitui elementul principal in jurul caruia se construieste imaginea miresei.

Colierele cu cristale sau cu perle la baza gatului se potrivesc la o rochie de mireasa cu corset sau cu decolteu adanc. Daca rochia este mai inchisa, atunci cerceii sunt accesoriul pe care se pune accentul pentru a iesi in evidenta. Perlele sunt simbolul elegantei si al nobletei. Colierul din perle este accesoriul ideal pentru o mireasa conservatoare sau care prefera o rochie clasica. Se poarta totodata, acele de par cu cristale, perle ori margele sau ornamentele de par stil brosa, cu cristale mai mari sau mai mici si, de asemenea, ornamentele mai ample cu cristale care se pot modela in functie de coafura.

Tendinte: anii ‘50

Tendintele pentru 2010 sunt de recreere a stilului anilor ’40-‘50, anume stilul divelor hollywoodiene, iar in acest sens tendinta de accesorizare e foarte clara. Aceasta imagine a divelor anilor ‘50 reflecta imaginea unei mirese care este stralucitoare, feminina si in acelasi timp puternica si independenta.

Pietrele mai mari, colierele ample, cerceii candelabru clasicele perle constituie intotdeauna elementele caracteristice anilor viitori. Folosirea pietrelor opale sau mate in combinatie cu pietrele stralucitoare constituie elementele de noutate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.