Alina Puscas – Stil, determinare si eleganta (II)

Alina Puscas – Stil, determinare si eleganta (II)

Alina Puscas este protagonista celei mai recente telenovele difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Narcisa Salbatica“. Aceasta provocare ii scoate in evidenta atat exuberanta si talentul actoricesc, cat si dorinta de a se perfectiona in domeniul cinematografiei. Si cu toate ca nu a vrut sa ne spuna, noi credem ca acest pictorial a fost o proba pentru ceea ce va urma in viata ei.

alina puscas

 

Ce model ai in viata? O anumita persoana sau un anumit caracter?


Mi-am propus mereu sa nu am un anume model in viata, pentru ca am inteles si am invatat pe pielea mea faptul ca cel mai bine este sa fii unic, aparte si sa nu copiezi sub nici o forma un model, pentru ca risti ca totul sa fie doar de suprafata, superficial.


alina puscas

 

 

Nu putem sa ne abtinem si te vom intreba: va fi si personajul tau din telenovela o mireasa?


Hmm… Sa fiu sincera, am aflat ca la un moment dat va fi si ea mireasa, dar nu stiu exact cu cine, pentru ca acest serial are multe rasturnari de situatie. Nici macar nu stiu daca va fi mireasa o data sau de mai multe ori… si pana la urma, e mai bine sa nu se stie raspunsul la aceasta intrebare. De altfel, cum ar fi viata daca am cunoaste dinainte finalul?


 alina puscas

 

Ai avut experienta cu rochiile de mireasa atat in cariera ta de model, cat si la pictorialul nostru. Ce stil de rochie crezi ca ti s-ar potrivi?


Rochia mea preferata de pana acum este modelul Vera Wang, purtata de Sarah Jessica Parker in filmul „Sex and the City 1”. Este absolut superba si cred ca mi s-ar potrivi perfect.


alina puscas

 

Cum ar trebui sa arate nunta ta? Ai alege ceva conservator sau mai degraba avangardist?

 

Cu siguranta, romantic-avangardist! Daca ar fi dupa mine si mi-as permite, as alege o locatie exotica – cum ar fi Bora Bora, Boracay – unde sa inchiriez o plaja sau o intreaga insula cu multe bungalouri pe apa… N-am idee inca ce culoare voi prefera pentru rochie si decor, dar cu siguranta totul va fi divin, n-am nici un fel de incertitudine!


alina puscas

 

Multe vedete amana casatoria sau chiar spun ca este o institutie depasita. Care este punctul tau de vedere, in care tabara de afli: pro sau contra casatoriei?

 

Cred ca valorile variaza in salturi de la persoana la persoana. In ceea ce ma priveste, cred mult in valoarea familiei; apoi, totul vine de la sine. Daca sentimentele sunt cele bune, atunci totul decurge conform lor. Oricum, sunt pro casatorie!


alina puscas

 

Ai vreun sfat pentru cititoarele Ideal Mariaj si viitoarele mirese? Ne poti impartasi cateva dintre secretele tale pentru a arata impecabil, cu o silueta de invidiat?


De invidiat? As spune ca cel mai important este sa fii tu insati, sa te cunosti, sa te iubesti si sa fii inconjurata de dragoste!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.