Alina Puscas – Stil, determinare si eleganta

Alina Puscas – Stil, determinare si eleganta

Alina Puscas este protagonista celei mai recente telenovele difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Narcisa Salbatica“. Aceasta provocare ii scoate in evidenta atat exuberanta si talentul actoricesc, cat si dorinta de a se perfectiona in domeniul cinematografiei. Si cu toate ca nu a vrut sa ne spuna, noi credem ca acest pictorial a fost o proba pentru ceea ce va urma in viata ei.

alina puscas

Ce te-a atras inspre film/televiziune si ce crezi ca te recomanda pentru noua provocare?

Intotdeauna m-au atras proiectele care-mi pot dezvolta creativitatea si care implica munca artistica, pentru ca apartin cu sufletul acestei lumi. Mi-am descoperit atractia pentru film/ televiziune de acum cinci ani, cand eram trimisa de agentia de modele la castingurile pentru reclamele video.

Bine, daca stau sa ma gan­desc mai bine, practic primul meu contact cu do­meniul acesta a fost in scoala generala, cand am jucat in cateva piese de teatru.

 alina puscas

Poti sa ne descrii putin personajul tau si sa ne spui cate ceva despre atmosfera pe platoul de filmare?

Personajul meu, Narcisa, este o tanara puternica, curajoasa, mai baietoasa din fire, nemanierata si needucata, dar in acelasi timp sincera, devotata si foarte sensibila. Daca as spune ca pe platou este o atmosfera „incendiara”, nu as glumi… Munca este asidua, dar cu totii gasim timp (masurat chiar si in secunde) pentru mici glume ce destind spiritul.

 alina puscas

Personajul tau este unul care va evolua pe parcursul serialului; ce poti spune despre propria ta ascensiune? Tu ai trecut acum de la modeling la film, care te atrage mai mult?

Nu vreau sa fac o diferentiere intre modeling si cinematografie, doresc doar sa fac o munca crea­ti­va ce trezeste sentimente reale in ochii privitorilor.

alina puscas

Cat despre ascensiunea Narcisei comparata cu a mea, pot exista ase­manari, cum ar fi exuberanta, sinceritatea, ca­li­ta­tea de a fi eu insami, fara teama de a nu intra in ca­noa­nele secolului in care traim. Insa, multumesc lui Dumnezeu, eu nu am fost niciodata acuzata de crima, precum personajul meu.

 alina puscas

Este primul tau rol de televiziune si este unul principal. Cum ai reusit sa treci peste stresul si teama inceputului de drum?

Am simtit teama doar la probele de casting. In rest, am fost doar putin stresata, pentru ca nu stiam cum se lucreaza cu regizorii de film, cum sunt celelalte personaje alaturi de care urma sa joc si, evident, pentru a nu-i dezamagi pe cei care au crezut in mine. Primele zile au fost foarte grele, dar am reusit sa-mi infrang tracul cu ajutorul colegilor mei de platou, oameni cu adevarat frumosi.

 alina puscas

Poti sa ne spui cine este persoana de pe platoul de filmare care te-a ajutat sau de la care ai invatat cel mai mult pana acum?

E putin dificil sa raspund la aceasta intrebare. Ma inteleg bine cu absolut toti. Cel mai des ma consult despre interpretare cu Magda Catone (rolul Mioarei) si Gabriel Dutu (rolul lui Tudor). Magda m-a ajutat cel mai mult, noi incepand pregatirile pentru serial cu trei saptamani inainte de prima filmare. Oricum, pot spu­ne ca am „furat” de la fiecare cate ceva, sunt o persoana cu caracter autodidact.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.