Alternativa pentru verigheta – tatuajul

Alternativa pentru verigheta – tatuajul

Perioada in care petreceai ore in sir cautand verigheta perfecta incepe sa apuna. Astazi verighetele tatuaj de nunta sunt din ce in ce mai populare datorita pretului scazut si a formatului inedit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modelul de tatuaj verigheta

 

tatuaj


Orele de cautare a verighetei perfecte vor fi inlocuite de procesul de alegere a modelului tatuajului verigheta. Fiind un proces dificil deoarece modelul ales trebuie sa exprime sentimentele unuia pentru celalalt si individualitatea fiecaruia. De regula, se alege numele mic sau initialele mirilor, insa anumite persoane doresc o amintire mai profunda de la nunta lor si aleg o imagine cu o valoare sentimentala, data in care s-au cunoscut, un citat sau o serie de cuvinte cu o semnificatie aparte pentru cuplu.

Indiferent de simbolul ales, verighetele tatuaj reprezinta angajamentul si simbolul iubirii pe care il porti mereu si nu ai cum sa-l pierzi.


Vedete care au ales verigheta tatuaj

 

tatuaj


Moda verighetei tatuaj a fost introdusa la Hollywood de actrita Portia De Rossi. Vedeta si-a tatuat initialele FG pe inelar in timpul logodnei cu prietena sa, Francesca Gregorini, insa dupa o relatie de 3 ani, cele doua s-au despartit, iar tatuajul a fost indepartat.


Actorul Colin Farell si Amelia Warner au facut schimb de inele tatuaj cu doar 4 luni inainte de divort., iar simpatica Beyonce si-a tatuaj pe inelar cifra romana IV dupa ce s-a logodit cu cantaretul hip-hop Jay-Z. Actrita Eva Longoria si-a tatuat pe incheietura mainii data nuntii cu Tony Parker, insa tatuajul a fost indepartat dupa divortul celor doi.

Inainte de a alege o verigheta tatuaj, te sfatuiesc sa te gandesti foarte bine deoarece in cazul unei despartiri va dura mai mult sa scoti inelul. De asemenea, trebuie sa stii ca un tatuaj pe inel este un proces dureros,

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.