Alvina Valenta Primavara 2012

Alvina Valenta Primavara 2012

De cand a debutat in lumea modei, Alvina Valenta a sustinut rolul central pe care trebuie sa il joace mireasa in cadrul ceremoniei de casatorie. Iar rochia pe care o imbraca nu face altceva decat sa ii sublinieze frumusetea. Tinutele sale sunt cusute manual, la fel ca si broderiile carora designerul le acorda atentia cuvenita.

 

Alvina Valenta isi pastreaza filosofia care a consacrat-o in ultima sa colectie, din care nu lipsesc corsetele drapate asimetric si detaliile fine de pe fuste.

Mireasa pe care o imbraca Alvina Valenta isi doreste sa iasa din anonimat prin rochia pe care o poarta, chiar daca simplitatea joaca si ea un rol deosebit de important in creatiile galeriei de moda.

rochie de mireasa alvina valeta

Colectia nu abunda in detalii pretioase, asa ca in lumea Alvina Valenta totul se reduce la eleganta, bun-gust si un pronuntat aer vintage.

colectia alvina valeta toamna 2012

Nu lipsesc broderiile cusute, iar formele pe carea ele le iau sunt cat se poate de variate – de la flori si pana la forme abstracte.

alvina valeta primavara 2012

Stilul sirena, prezent pe podiumurile de moda inca de anul trecut, a ajuns la maturitate, dovada fiind chiar creatiile finisate pana la cele mai mici detalii ale designerilor.

Alvina Valenta nu faca nota discordanta. Nobletea colectiei este subliniata de materiale ca tulul, satinul si organza. Nu lipsesc centurile folosite pentru sublinierea taliei si nici detaliile florale, care confera un plus de romantism colectiei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.