Alyssa Milano, o nunta intima

Alyssa Milano, o nunta intima

Actrita Alyssa Milano si agentul de la Hollywood Davis Bugliari s-au casatorit pe 15 august 2009, alegand ca locatie proprietatea familiei mirelui din New Jersey. Cei doi miri si-au dorit sa transpuna intr-o nunta tematica doua motive, si anume natura si familia.

Alyssa a declarat in exclusivitate pentru publicatia People ca a purtat o rochie semnata de celebra creatoare Vera Wang. Ca accesoriu de par, actrita a ales o creatie semnata Maria Elena. Buchetul Alyssei a fost compus din lacramioare. Domnisoarele de onoare au purtat creatii ale Two Birds Bridesmaid.

Nunta rustica, intr-un cadru familial

Mireasa a pasit pana la altar pe petale de trandafiri, pe acordurile celebrei melodii a lui John Lennon, „Imagine”.  Altarul a fost redat sub forma unui foisor, decorat cu crengi de salcie, cale si trandafiri. Alyssa a declarat ca si-au dorit o nunta care sa ii reprezinte cat mai bine ca si cuplu, si spune ca intalnirea ei cu David in 2006 reprezinta pentru ea „un cadou frumos”.

Dupa ceremonie, invitatii au fost indrumati cu ajutorul unor semne din lemn catre zona de cocktail, care a fost decorata cu mobilier din ratan si baloti de fan pe post de masute. Cina a fost servita intr-o atmosfera familiala, pe mese in stil rustic, intr-un cort cu podea de lemn, iluminat cu ajutorul unor candelabre din metal. Organizatorul evenimentului, Colin Cowie, a reusit sa transpuna cu ajutorul decorului o atmosfera intima, care sa redea tema familiala dorita de cei doi miri.

Inspiratie: familia Alyssei

Alyssa a declarat ca inspiratia pentru tematica nuntii sale a fost data de catre familia ei, de origine italiana, care inca mai pastreaza traditia cinei de duminica, la care participa toti membri familiei. Mirii spun ca si-au dorit sa redea si la nunta lor acest sentiment de caldura in sanul familiei, cand toti cei dragi stau impreuna in jurul mesei, vorbim, razand, simtindu-se bine intr-un astfel de cadru.

David Bugliari a cerut-o in casatorie pe Alyssa in decembrie 2008, oferindu-i un inel special conceput de catre designerul Jim Lavi, la Daniel Jewelry din La Jolla, California.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.