Am prelungit data limita a concursurilor! – Ideal Mariaj te premiaza cu 20 000 de euro

Am prelungit data limita a concursurilor! – Ideal Mariaj te premiaza cu 20 000 de euro

UPDATE: Am schmbat data limita pentru trimterea plicurilor cu taloanele de concurs!! Acum poti intra in cursa pentru castigarea premiilor din revista Ideal Mariaj pana pe 15 august!


Castiga premii de peste 20000 de euro cumparand ultimul numar al revistei Ideal Mariaj.  Esti la un cupon distanta de a castiga o nunta de lux completa, o luna de miere de cinci stele in insula Rhodos, bijuterile pe care le-ai visat pentru rochia de miereasa, cursuri de dans, tratamente si produse cosmetice si chiar o schimbare de look, pentru a arata minunat in ziua nuntii. Cumpara Ideal Mariaj, ghidul complet al nuntii tale.

 

In noul numar al revistei Ideal Mariaj vei avea parte de numeroase surprize si premii. Vei avea ocazia sa le vezi pe Andreea Banica si pe Adelina Pestritu in doua ipostaze speciale, vei gasi informatiile necesare pentru a-ti organiza o nunta speciala, dar vei putea castiga si numeroase premii.

Completand taloanele din revista vei putea castiga premii in valoare totala de peste 20 000 de euro. Poti castiga o nunta completa, de Halloween, oferita de Innana Wedding Planners, o luna de miere in insula Rhodos, oferita de Ultramarine Travel, dar si vouchere pentru bijuterii Borealy, o sedinta de mezoterapie faciala la saloanele Gett`s, un parfum Jimmy Choo prin Sephora si lectii de dans la scoala coregrafului vedeta Wilmark Rizo Hernandes.

 

Cumpara numarul 32 al revistei Ideal Mariaj si intra in concurs!!

 

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.