Amsale Aberra, sinonimul modernitatii pentru colectiile de mireasa

Amsale Aberra, sinonimul modernitatii pentru colectiile de mireasa

Cariera in design vestimentar a tinerei, originara din Etiopia, a inceput din necesitate, in decursul anului 1985, cu ocazia planificarii propriei receptii de nunta, cand a constatat ca piata rochiilor de mireasa „simple si, totodata, sofisticate” de la acea vreme nu se plia pe gusturile proprii. Cu o diploma obtinuta in cadrul Fashion Institute of Technology, dublata de experienta acumulata in cadrul Harve Benard, aceasta se diferentiaza in galeriile de moda adresate rochiilor de mireasa prin imbinarea stilului clasic su cel modern.

 

Atemporalitatea, rasucirile inovative si albastrul-canar – sub amprenta Amsale Aberra

 

„Cele mai mari probleme privitoare la organizarea propriei nunti au fost generate, de departe, de alegerea rochiei de mireasa, pentru care ofertele disponibile nu erau prea generoase, fiind incarcate de un amalgam de ornamente obositoare ochiului”, isi aminteste Amsale, convinsa ca gusturile sale in materie de moda sunt impartasite de sute de mirese de la nivelul intregii lumi.

 

Pana la publicarea unui anunt in paginile unei publicatii destinate rochiilor pentru ziua marelui „Da” nu a mai fost decat un pas, pe care tanara si l-a asumat, reunind in jurul sau o echipa care rezona cu gusturile sale sofisticate si designul minimalist. Astfel, Amsale si-a inceput afacerea in apartamentul sau din New York, designerul fiind, deseori, asociat „modernitatii eterne”.

 

Colectiile sale se adreseaza miresei preocupate de moda si, totodata, sofisticata, dupa cum subliniaza creatoarea de moda din Ethiopia: „Cel mai mult imi doresc pentru cea care imi poarta rochiile ca, la douazeci de ani dupa ceremonia de nunta, sa se poata uita la poze, sesizand usurinta cu care se plasa aceasta in centrul atentiei.”

 

Filosofia lui Amsale asupra designului vestimentar redefineste perceptia colectiva asociata rochiei de mireasa, care imprumuta atributul atemporalitatii, fiind caracterizate de rasuciri dintre cele mai inovative, alaturi de accente de culoare albastr-canar, aducand, astfel, o perspectiva moderna si, deopotriva, clasica asupra rochiei din ziua marelui „Da”.

 

Piesele din liniile vestimentare semnate Amsale Aberra au dominat paginile publicatiilor de moda, fiind purtate cu succes pe covorul rosu de nume rezonante, precum Halle Berry, Julia Roberts, Lucy Liu sau Heidi Klum.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.