Ana si Andrei

Ana si Andrei

Cine spune ca nu mai exista nunta de trei zile si trei nopti? Ana si Andrei au reusit sa faca acest lucru si, chiar mai mult, sa introduca in nunta fiecare coltisor din lume, de la traditii pana la botezarea meselor cu numele insulelor vizitate.

Cununia religioasa si nunta: Biserica de lemn Sfantul Mina din Parcul Tabacariei, Constanta; restaurant Grand Hotel Rex, Mamaia.

Rochia de mireasa: au existat doua tinute de-a lungul nuntii, prima semnata Karl Lagerfeld Bridal, alba, simpla, din matase, accesorizata cu pantofi argintii Marc Jacobs. Dupa miezul noptii rochia a fost schimbata cu una scurta, creata de Razvan Ciobanu, si o pereche de balerini Roger Vivier.

Costumul de mire: realizat de Alexandru Ciucu, acesta a fost alcatuit din smoching negru, vesta crem, camasa si esarfa alba (conceputa dupa o creatie proprie de-a mirelui), iar pantofii – Ermenegildo Zegna.

Tema nuntii: calatoria; mirii au avut sansa de a strabate intreaga lume, astfel au incercat sa aduca alaturi de ei in ziua nuntii tot ceea ce le-a imbogatit sufletele: locuri, miresme, culori, traditii si mai ales oameni.

Buchetul: simplu, din cale violet, prinse cu o panglica neagra, din organza. Si pe fiecare masa s-au gasit cale, impreuna cu trandafiri si lalele violet, aranjate in jocuri de inaltime, pe un pat de condimente (hibiscus si cuisoare, aduse de miri din Egipt).

Marturii: au constat in mici albume ce cuprindeau fotografii din insulele care le-au placut mirilor cel mai mult.

Muzica: cvartetul Amadeo din Constanta a deschis receptia, petrecerea continuand ulterior cu un DJ si formatia Cortez, iar dupa miezul noptii s-a desfasurat un moment de virtuozitate la vioara – interpretat de Adrian Sarbu – si un moment de muzica si dans grecesc, semnat Galanis.

Vals: nunta a fost deschisa in ritmurile lui Leonard Cohen – „Take this walz”, continuand in pasi de tango argentinian pe „Santa Maria del Buen Aire” – Gotan Project.

Original: dupa inserare, au fost aprinse lumanari plutitoare si li s-a dat drumul in piscina, iar in locul clasicelor artificii, mirii au optat pentru luminarea cerului cu ajutorul unor lampi zburatoare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.