Aniela si Robert

Aniela si Robert

Armonie, bun-gust, retro si levantica. Grande Maison des Mariages a introdus aceste elemente in nunta Anielei si a lui Robert, pentru a le organiza nunta asa cum si-au dorit.

Cununia religioasa si nunta: Biserica Sfintii Constantin si Elena Baicoi, restaurant Palace Sinaia, judetul Prahova.

Rochia de mireasa: de culoare ivoire, din matase, dantela si tul; desi designul ei a adoptat stilul vintage, corsetul a fost transparent, brodat manual. Iar pentru a se asorta cu adevarat in tema tinutei, voalul a fost accesorizat cu o floare supradimensionata, aranjata intr-o parte. Cele patru elemente ale miresei s-au regasit in: jartiera – albastra, inel – imprumutat,  cercei – noi, colier de perle – vechi.

Costumul mirelui: simplu, negru, din lana si matase, tip smoching, cu cravata asortata.

Tema nuntii: s-a regasit prin combinatia a trei elemente – retro, violet si levantica.

Buchetul: rotund si compact, a fost alcatuit din hortensii mov si roz, trandafiri roze-lila, ranunculus roz, minitrandafiri mov si levantica.

Marturiile: suporturi pentru ceai, din ceramica, minutios pictate manual.

Meniul: compus din varietati de feluri, atat sofisticate, cat si traditionale, precum pasta de ton in andiva si somon in crusta de ierburi aromate, sau sarmale in foi de varza cu mamaliga si muschi impletit cu slanina si ceapa verde.

Tortul: rotund, cu o compozitie alcatuita din ciocolata si amarene, inalt de patru etaje, acesta a fost imbracat in martipan si decorat cu flori naturale, in tematica nuntii. Iar deliciul serii a fost completat de parfait de vanilie cu alune, capsuni si caramel.

Muzica: pentru o atmosfera cu siguranta vesela, mirii au apelat atat la o trupa – Arena, cat si la un DJ – Tigaie.

Valsul mirilor: fara a lua lectii de dans in prealabil, melodia aleasa, „Everywhere”, cantata de Fleetwood Mac, a condus la o improvizatie de exceptie.

Momente de spectacol: spontaneitatea a definit intreaga nunta, iar spectacolul a fost realizat de toti cei prezenti, invitati, miri, trupa, organizatori… toate momentele traite au reprezentat un spectacol.

Original: o plimbare de-a mirilor prin parcul Ghica, acompaniati de muzica fanfarei, videoproiectia unui material realizat de prieteni, un miniconcert rock improvizat.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.