Aplicatii pentru unghii

Aplicatii pentru unghii

Daca iti doresti sa fii cat mai dichisita pana in cel mai mic detaliu, poti incerca cu succes diferite modele de aplicatii pentru unghiile tale. Poti aplica diferite modele prin lipire sau poti picta pur si simplu unghia cu modelele preferate.

Vei ramane uimita sa constati cate modele exista pentru ungii, in functie de culorile pe care le doresti, de motivul pe care il alegi sau de cat vrei sa fie de impresionant.

Ai putea opta pentru modele ceva mai discrete, pe unele dintre acestea le-ai putea realiza tu insati la tine acasa fara prea mult efort, mai ales daca in general esti adepta acestor modele aplicate pe unghii.

unghii

Cu cat ai unghiile mai lungi, cu atat poti realiza modele mai elaborate si mai incarcate. De asemenea, poti aplica aceste modele doar pe unele unghii sau poti face cate un model diferit pentru fiecare unghie in parte.


1


Variantele sunt multiple, de la strasuri si pana la perle multicolore, pe care le poti aplica atat la baza unghiei, cat si la varf, pe diagonala sau semicerc. Poti fixa, peste oja, diverse modele florale, fluturi, stelute, globuri.


2

Ai putea aplica niste floricele foarte dragute si delicate pe fiecare unghie sau doar pe unele unghii. Vei avea un aer sic si elegant, un pic strengaresc si copilaresc totodata.


3

Daca ai unghiile fragile si te temi sa nu ti se rupa, insa iti doresti o manichiura de exceptie si crezi ca unghiile tale nu vor rezista lungi, opteaza pentru unghii false, care exista deja cu variate modele aplicate de-a gata.


4

Tot ce trebuie sa faci este sa le lipesti si esti gata! Daca vrei sa fii cat mai stralucitoare, o poti face intr-un mod foarte simplu. Daca incerci sa cauti in comert, vei descoperi ca exista diverse decoratiuni speciale pentru unghii, cum ar fi cristale sau strasuri, pe care le aplici usor prin presare si care se prind prin adeziv.

5

Poti realiza acelasi lucru si pentru unghiile de la picioare, in special daca doresti sa mergi pe ideea unor motive ale nuntii tale, cum ar fi floarile, fluturii etc. Poti aplica astfel de motive care se vor regasi in completarea tinutei tale.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.